Cadillac pregătește prima mașină de lux electrică: cât costă Lyriq

Cadillac pregătește prima mașină de lux electrică: cât costă Lyriq

Cadillac pregătește prima sa mașină de lux electrică. După prima vizionare cu viitorul model, care a avut loc într-un studio din Los Angeles, pare deja să fie un real succes. În timp ce General Motors începe lansarea mașinilor electrice cu baterii Ultium, Cadillac pregătește primul său Cady – Lyriq.

”Cadillac Lyriq din 2023 va oferi o experiență de lux de înaltă performanță, stabilind un nou standard pentru Cadillac” spune Rory Harvey, vicepreședintele Global Cadillac.

Ce preț va avea Lyriq?

Prima mașină Lyriq va fi în reprezentanță în prima jumătate a anului 2022. Cu o autonomie de peste 300 de mile, ea va avea un preț de pornire de 60.000 de dolari. Rezervările pentru Lyriq 2023 se vor deschide în septembrie.

La prima privire, pare să fie un model reușit. Fața electrizantă cu un scut de cristal negru care radiază, completează noul design al mașinii. Textura tridimensională executată special pentru a crea adâncime și detalii pare să fie o operă de artă complet electrică.

Uși automate, iluminare cu tehnologie LED, tavan de sticlă care se înclină spre un spoiler de acoperiș ventilat, sunt alte elemente care completează felul în care arată Lyriq. De asemenea, stopurile verticale au un model gravat inspirat de creasta Cadillac care este luminat de pe grilă.

Design-ul interior vrea să aducă senzualul și tehnicul în același loc. Scaunul Inteluxe al șoferului cu accente de aluminiu includ și ecranul LED avansat cu diagonal de 33 inci.

Dotată cu un sistem audio AKG Studio, cu 19 difuzoare, oferă un sunet precis, perfect și clar. Toate difuzoarele sunt amplasate pentru optimizarea sunetului, inclusiv în tetierele din față, pentru ca și acești pasageri să beneficieze de o experiență audio captivantă.

Cu 340 cai putere și suspensii cu 5 legături, Lyriq 2023 se va lansa cu tracțiune pe spate. Cu pachet dual de încărcare la bord, mașina de lux electrică, la o oră de încărcare casnică, ea va ține până la 52 de mile. În ceea ce privește stațiile publice, la 10 minute de încărcare rapidă, va ține 76 de mile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: