VIDEO Louis Vuitton a lansat o boxă portabilă de lux: arată ca un OZN și are un preț exorbitant

VIDEO Louis Vuitton a lansat o boxă portabilă de lux: arată ca un OZN și are un preț exorbitant

Louis Vuitton insistă să se remarce și cu dispozitive inteligente, chiar dacă domeniul său de activitate e altul. Așa a apărut ideea lansării unei boxe portabile, pe care nu ți-o vei mai dori când vei afla cât costă.

Louis Vuitton e un gigant cunoscut pentru produse premium, dar forțează un pic și zona dispozitivelor inteligente. A venit cu Horizon Light Up, o boxă portabilă, care arată ca un OZN și care e prezentat, evident, și ca un accesoriu de fashion.

Prețul e unul pe măsură.

VIDEO Cât costă boxa Louis Vuitton Horizon Light Up

Compania susține că noul său dispozitiv trebuie văzut ca o piesă artistică pentru living-ul sau chiar și pentru outfit-ul celui care o cumpără. E, așadar, un mix între tehnologie și fashion. O poți ține atârnată de umăr sau de mână pentru a asculta muzica preferată sau te poți doar afișa cu ea, dat fiind brand-ul din spate.

Boxa arată ca un OZN, are componente din sticlă, oțel inoxidabil, piele și 35 de LED-uri. Peste tot o să observi logo-urile companiei, ceea ce cu siguranță i-ar putea interesa pe mulți care cumpără așa ceva.

Designul este inspirat din cel al genții Toupie, lansată de gigantul de modă pentru un preț apropiat de cel al boxei. Are un subwoofer de trei inci, două difuzoare de tip tweeter de 0,75 de inci, trei microfoane pentru apeluri vocale și o baterie a cărei autonomie îți permite să asculți muzică 15 ore.

Aceasta poate fi încărcată prin portul USB-C.

Ajungem și la preț: Louis Vuitton Horizon Light Up costă 2.890 de dolari. Dacă merită sau nu, tu decizi. Poți vedea, în videoul de mai jos, cum arată și te poți hotărî apoi:

Pentru a evita diverse accidente, absolut nedorite având în vedere prețul și costurile de reparație, boxa vine însoțită de o cutie în care să o ții când nu o folosești. E wireless, așa că o poți conecta prin Bluetooth și suportă chiar și Apple AirPlay.

O găsești în magazinul online al celor de la LV.