eMAG tocmai a făcut anunțul înainte de Black Friday. Dă gratis așa ceva, deși costă o avere

eMAG tocmai a făcut anunțul înainte de Black Friday. Dă gratis așa ceva, deși costă o avere

Black Friday începe în dimineața zilei de 12 noiembrie. eMAG deja a venit cu anunțuri importante, dar cel care ar trebui să te intereseze cu adevărat e acesta. E vorba de-o mașină care costă enorm, iar acum e dată gratis. Iată condițiile.

eMAG pornește Black Friday dimineața, chiar dacă nu se știe ora deocamdată. Important e să stai atent la site. Și să ții cont de cum poți câștiga o super mașină. Magazinul pune la bătaie un model excepțional: BMW Plug-in Hybrid X3.

Cum pui mâna pe mașina eMAG la care visează milioane de români

Mașina pe care eMAG o dă gratis de Black Friday costă aproape 50.000 de euro și e cu adevărat de vis. Unde mai pui că-i un model hibrid care-ți permite să parchezi gratuit prin oraș. Și tot ce trebuie să faci e simplu.

Șansa din 12 noiembrie presupune că pui în coș cumpărăturile, apoi plătești cu un card Mastercard sau Maestro și asta e. Important e să adaugi în secțiunea „Cardurile mele” cardul tău, să te asiguri că e de la emitentul menționat și plătești cu el.

Mare grijă că acest card trebuie să fie de la o bancă din România, așa că nu te poți băga cu Revolut sau altceva. Și așa intri în cursa pentru mașina asta deosebită.

Dincolo de concurs, eMAG deja a dat drumul unui catalog. Ai șansa, de exemplu, să iei o mașină de găurit și înșurubat, adică o bormașină cinstită pe acumulator, marca Bosch Professional GSR 180 Li cu putere de 1900 RPM și care are 20+1 trepte torsiune. Produsul are și 2 acumulatori, încărcător, valiză profesională – De Black Friday intră la super preț de 300 lei. Sau poți prinde super preț de la eMAG la un laptop ASUS X515MA, procesor Intel® Celeron® N4020, 15.6″, Full HD, 4GB, 256GB SSD – Prețul special e aproape la jumătate, la 799 lei.

Catalog-eMAG-Black-Friday-lista-reduceri-oferte

De Black Friday, eMAG a promis reduceri de 330 de milioane lei la 4,5 milioane de produse. Totodată, are o rețea de 2.000 de unități easybox, dublu față de anul trecut. E mai comod să comanzi direct acolo și să nu mai depinzi de curier.

Ca idee, cât te pregătești pentru eveniment, în topul categoriilor de interes se regăsesc electrocasnicele mici, cu o creștere față de anul trecut, dar și televizoare, haine, telefoane mobile și electrocasnice mari, potrivit unui studiu realizat în octombrie și dezvăluit de eMAG. Astfel, 90% dintre români au auzit de Black Friday, iar cei care vor să cumpere intenționează să aloce, în medie, peste 2.200 de lei.

Citește și:
Etichete: