Bird se extinde. Cu ce noutate vine de data asta: vei vrea s-o cumperi

Bird se extinde. Cu ce noutate vine de data asta: vei vrea s-o cumperi

Compania Bird, cunoscută nouă pentru scuterele electrice de închiriat, vine acum cu o nouă propunere. În luna iunie, și-a extins ofertele de transport electric și a introdus un nou tip de vehicul. Acum, ea oferă celor care doresc biciclete electrice proprii.

Aceasta vine în întâmpinarea celor cărora bicicleta le este mai confortabilă decât un scuter. Bicicleta, de asemenea, un vehicul mai ușor și mai utilizat pentru mulți dintre noi.

Bird Bike este noua opțiune care poate fi achiziționată pentru 2.299 dolari. Bicicleta electrică are un motor Bafand la spate, cu o autonomie de 50 de mile. Ea conține o baterie detașabilă de 36 de volți, realizată din celule LG și poate fi încărcată foarte ușor.

În Marea Britanie și Uniunea Europeană, proprietarii vor avea acces la 250 de wați de putere nominală continuă. În timp ce, utilizatorii din SUA vor avea acces la 500 de wați de suport electric. Bicicleta are o viteză de asistare a pedalei de 20 mph. Are accelerație la mână, care oferă celor care au de urcat pante dificile o putere suplimentară.

Cu ce este dotată bicicleta electrică?

Ca și trotinetele, ea este echipată cu un afișaj LCD. Ecranul indică viteza de mers, nivelul de încărcare a bateriei și alte informații utile. Cadrul bicicletei este din aliaj de aluminiu. Anvelopele sunt foarte rezistente la perforare.

Bird Bike este conectată prin Bluetooth cu aplicația Bird, ceea ce permite utilizatorului să își aprindă și să îți stingă luminile vehiculului. Ei pot să mai vadă autonomia bateriei și kilometri parcurși.

Compania Bird vine cu două tipuri de biciclete, cu cadru și fără cadru. Pe cea fără cadru se poate păși normal, iar pe cealaltă trebuie să încaleci bara de aluminiu pentru a te putea urca pe ea. Are, de asemenea, două tipuri de culori: Stealth Black și Gravity Grey.

Bicicletele electrice de la Bird sunt deja disponibile pe site-ul companiei, dar în cantități limitate. Ele vor fi găsite în cantități mai mari din această toamnă la distribuitori din Statele Unite ale Americii și Europa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: