Berea rece te urmărește unde nu te aștepți: cum funcționează frigiderul inteligent de la Heineken

Berea rece te urmărește unde nu te aștepți: cum funcționează frigiderul inteligent de la Heineken

Nimic nu se compară cu o bere rece, vara. Dar ce-ar fi să te urmărească frigiderul, cu 12 beri reci, gata de savurat? Heineken a făcut asta posibil.

Poate că seamănă cu o scenă din bizarul film “Requiem for a Dream”, dar suntem în 2021 și n-ar trebui să te mai surprindă toate invențiile tehnologice ciudate. Fă cunoștință cu Beer Outdoor Transporter sau BOT, de la Heineken. Poate conține până la 12 cutii de bere, te va urmări aproape oriunde și are o „personalitate fermecătoare” bazată pe inteligența artificială.

Acest frigider de la Heineken are grijă de tine, să nu fii niciodată însetat

BOT este în ediție limitată. Singurul mod în care poți obține unul este prin participarea la competiția pe care Heineken intenționează să o organizeze pe 1 iulie, pe site-ul oficial al companiei.

În mod ingenios, acesta este numit „Heineken B.O.T.” sau Beer Outdoor Transporter și pare a fi ceva desprins direct dintr-un film science fiction, în care aproape totul este robotizat. Compania a spus că „oriunde te duci, frigiderul tău Heineken te va urma”. Dispozitivul este, practic, un robot de răcire care aduce o bere proaspătă oriunde vrei tu.

Evident, Beer Outdoor Transporter de la Heineken nu este ca frigiderul tău din bucătărie, deoarece este alimentat de sisteme de robotică și inteligență artificială și poate urmări oamenii din jur. El se asigură că există întotdeauna niște sticle de bere proaspete și reci. Deci e perfect pentru un grătar cu prietenii, într-o zi toridă de vară. Singurul dezavantaj e că poate duce doar 12 sticle de bere deodată. Dar asta să fie problema…

Cu toate astea, oricât de adorabil și distractiv ar părea gadgetul, este o “jucărie” pentru adulți, întrucât consumul de alcool nu este încurajat în rândul minorilor. Astfel, singura cerință pentru a putea câștiga acest frigider umblător este ca cei care se înscriu în concurs să aibă vârsta minimă legală de 21 de ani și să se înregistreze pe site-ul oficial al companiei, pentru a participa la tombolă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: