BCR tocmai a făcut anunțul: se dau sute de lei românilor. În ce condiții poți primi banii?

BCR tocmai a făcut anunțul: se dau sute de lei românilor. În ce condiții poți primi banii?

Poți câștiga premii incredibile de la BCR cu cardul tău Visa. Poți intra în joc imediat dacă ai deja aplicația George și cardul Visa de la BCR eligibil în campanie.

Cum le poți obține ca să intri în competiție? Nimic mai simplu. Plătește cu cardul tău BCR Visa de minimum 30 de lei, joacă-te în aplicația George și câștigă unul din cele peste trei mii de premii.

De asemenea, îi poți povesti unui prieten despre beneficiile cardului BCR Visa, adu-l în joc și primiți fiecare câte o șansă bonus. Când prietenul adus în joc plătește o mie de lei la cumpărături prin cardul nou emis, primiți fiecare câte 30 de lei.

Așadar, folosește cardul tău BCR Visa în perioada 09.11.2020 – 31.01.2021 și pentru cumpărături de minimum 30 de lei ai șansa de a câștiga unul dintre cele peste trei mii de premii. Mai mult, accesează extensia Visa Play & Explore din Magazinul aplicației mobile George, folosește cardul BCR Visa la cumpărături și ești gata de aventură!

Ce poți să câștigi la concursul BCR

Poți câștiga premii instant – fiecare șansă îți poate aduce unul dintre premiile instant: un voucher Vodafone de două sute de lei și un voucher Cărturești de o sută de lei.

Apoi, joacă-te un pic cu piesele de puzzle. Există trei puzzle-uri, fiecare a câte nouă piese. Cu fiecare ocazie cu care învârți roata, poți câștiga o piesă de puzzle, iar dacă te numeri printre primii o mie de jucători care termină puzzle-ul Adventure, câștigi garantat un voucher eMAG de trei sute de lei.

În final, marile premii – finalizează toate puzzle-urile și ești înscris automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele zece smartphone-uri Samsung S20 Plus. Termină toate puzzle-urile ca să poți câștiga un smartphone de ultimă generație -unul dintre cele zece Samsung S20 Plus.

Nu ai cardul Visa. Cum te joci?

Nimic mai simplu. Dacă ești client BCR, ai card George și aplicația George instalată, atunci aplică pentru card Visa la orice sucursală BCR realizând o programare prealabilă aici.

Nu ești client BCR? Atunci ia-ți rapid cont și card 100% online și intră în joc. Deschide-ți aici contul curent, în mai puțin de zece minute. Poți opta pentru oricare din următoarele: Visa Classic, Visa Platinum sau Visa Classic credit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: