Battlefield 2042 se lansează. De când poți experimenta jocul

Battlefield 2042 se lansează. De când poți experimenta jocul

Battlefield 2024, jocul video dezvoltat de DICE și publicat de Electronic Arts, se lansează. Cei care vor să-l testeze înainte de lansarea oficială pot să facă o precomandă.

Lansarea jocului Battlefield 2042 versiunea beta va începe din 8 octombrie. Clienții cu precomandă pot accesa testul cu două zile mai devreme. În acest fel, nu vor mai trebui să aștepte până pe 19 noiembrie pentru a afla dacă Battlefield 2042 este sau nu bun. DICE și EA au dezvăluit că beta va putea fi testată din 8 octombrie. 

Așa cum se întâmplă uneori cu blockbusterele de acest fel, clienții precomandați și membrii EA Play pot începe să joace devreme, pe 6 octombrie. Versiunea beta este limitată la o singură hartă pe modul Conquest. Jocul acceptă până la 128 de jucători pe PlayStation 5, Xbox Series X / S și PC. În schimb pePS4 sau Xbox One vor putea juca doar 64 de jucători.

Cât costă Battlefield 2024?

Dacă dorești să îl achiziționezi pentru PC și console mai vechi trebuie să plătești 60 de dolari. Pentru PS5 și Xbox Series X / S vei plăti 70 de dolari. Producătorii au suficientă încrede în jocul produs și de aceea acesta poate fi testat mai devreme. Așa cum am văzut și în prezentările de până acum, amploarea acestuia merită așteptarea.

Echipa de la DICE a prezentat deja jucătorilor scenele de luptă, gama de arme, vehicule, gadgeturi și hărți disponibile în joc. De asemenea, una dintre cele trei experiențe distincte de multiplayer, intitulată All-Out Warfare. De aceea, împătimiții seriei așteaptă cu nerăbdare lansarea jocului, pentru a intra într-o nouă experiență de pericole la tot pasul și evenimente spectaculoase.

Inițial, jocul trebuia lansat pe 22 octombrie, dar a fost amânat. ”Având în vedere situația, în curs de desfășurare, care nu permite ca acest lucru să se întâmple, în condiții de siguranță și cu toată munca grea pe care o fac echipele de acasă, considerăm că este important să ne luăm mai mult timp, pentru a lansa viziunea Battlefield 2042 pentru jucătorii noștri”, a spus Oskar Gabrielson, CEO de la DICE.

Citește și: