Lansarea ”Battlefield 2042” s-a amânat. De ce au nevoie producătorii de mai mult timp

Lansarea ”Battlefield 2042” s-a amânat. De ce au nevoie producătorii de mai mult timp

Battlefield 2024, jocul video dezvoltat de DICE și publicat de Electronic Arts, își amână lansarea. Ea va fi întârziată cu aproape o lună.

Se pare că, DICE mai are nevoie de timp pentru a lansa jocul. Inițial, lansare a fost anunțată pe 22 octombrie. Acum, el este programat să debuteze cu aproape o lună mai târziu, pe 19 noiembrie 2021. Anunțul a fost făcut de EA printr-un mesaj atribuit lui Oskar Gabrielson, CEO de la DICE.

De ce s-a amânat lansarea?

Ca și mulți alții, în ultimii doi ani, DICE a dat vine pe COVID-19 ”Având în vedere amploarea jocului, am sperat că echipele noastre vor reveni împreună, în studiourile noastre, pe măsură ce ne apropiem de lansare”, a spus Gabrielson.

”Având în vedere situația, în curs de desfășurare, care nu permite ca acest lucru să se întâmple, în condiții de siguranță și cu toată munca grea pe care o fac echipele de acasă, considerăm că este important să ne luăm mai mult timp, pentru a lansa viziunea Battlefield 2042 pentru jucătorii noștri”, adaugă el.

DICE promite să vină și cu alte detalii despre viitoarea versiune beta a jocului. Acest lucru se va întâmpla la sfârșitul lunii. Battlefield 2042 este un joc de tip shooter la prima persoană, dezvoltat de DICE și publicat de Electronic Arts. Este cea de-a 17 versiune din seria Battlfield și succesorul lui Battlefield V din 2018.

După anunțarea oficială a Battlefield 2042, fanii au revenit in forță la jocurile deja consacrate ale francizei. Trailerul acestuia arată amploarea masivă a jocului și a scenelor de luptă, precum și gama de arme, vehicule, gadgeturi și hărți disponibile în joc. Echipa de la DICE a prezentat jucătorilor una dintre cele trei experiențe distincte multiplayer, intitulată All-Out Warfare. De aceea, împătimiții seriei așteaptă cu nerăbdare lansarea jocului, pentru a intra într-o nouă experiență de pericole la tot pasul și evenimente spectaculoase.

Citește și: