Banca Transilvania: „Suntem optimiști în ceea ce privește criza economică”. Banca declară că are soluții flexibile pentru clienți

Banca Transilvania: Suntem optimiști în ceea ce privește criza economică. Banca declară că are soluții flexibile pentru clienți

Banca Transilvania, una dintre cele mai mari bănci de pe piața din România, se declară optimist în ceea ce privește criza economică. BT pregătește pentru clienții săi soluții de restructurare flexibile.

Luminiţa Runcan, director general adjunct de risc la Banca Transilvania, a spus într-un interviu acordat ZF despre riscul economic, riscul privind cursul de schimb şi dobânzile şi riscul pe sectoare economice în 2021.

Ea susține că economia şi clienţii traversează mai bine această criză. Gestionarea adecvată a costurilor şi creşterea volumului de operaţiuni au ajutat Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, să obţină un profit consistent, de circa 1,2 miliarde de lei, dar şi active de peste 103 miliarde de lei în anul 2020, care a fost marcat de pandemia de COVID-19.

Economia şi clienţii traversează mai bine această criză economică, iar pentru clienţii care nu-şi pot relua plăţile la credite, Banca Transilvania pregăteşte soluţii de restructurare flexibile, afirmă Luminiţa Runcan.

Ea susţine că Banca Transilvania va continua să sprijine economia reală în funcţie de necesităţile de moment ale acesteia, inclusiv prin posibilităţi de restructurare a facilităţilor de creditare.

Banca Transilvania, anunț important pentru toți românii: iată de ce trebuie să știi de acest card

Banca Transilvania a anunțat recent lansarea unei noi scheme de finanțare. Este vorba despre BaBeTe, o nouă campanie de shopping bancar online. Persoanele care au nevoie de finanțare pentru diferite planuri pot aplica la aceste oferte pe site-ul băncii.

O parte dintre cele mai dorite produse și servicii au reduceri sau alte beneficii, transmit reprezentanții băncii.

Noua campanie de shopping bancar invită toți doritorii care au în plan cumpărături, să aplice pentru beneficii, direct pe site-ul băncii, în perioada 1 – 7 martie.

„Persoanele care aplică la aceste oferte primesc un e-mail de confirmare din partea băncii, cu detalii despre pașii următori. Cardurile de cumpărături pentru care s-a aplicat în cadrul campaniei BaBeTe trebuie activate la bancomatele BT până cel târziu în 12 aprilie 2021, iar punctele STAR vor fi încărcate pe card până în 30 aprilie 2021”, transmite banca.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: