Banca preferată de tinerii din România vine cu noutăți. Toți clienții până în 50 de ani sunt vizați

Banca preferată de tinerii din România vine cu noutăți. Toți clienții până în 50 de ani sunt vizați

ING Bank, una dintre băncile preferate de tinerii români datorită gradului ridicat de digitalizare, face un anunț important pentru clienții cu vârste mai mici de 50 de ani.

Banca lansează asigurarea ING Health Protect.

ING Health Protect acoperă riscul de intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident sau a îmbolnăvirii și oferă un serviciu de asistență medicală prin telefon, disponibil 24/7. Acest serviciu este acordat de către medici specialiști care pot identifica starea de sănătate a asiguraților din informațiile relatate telefonic, evaluează urgența și oferă sfaturi medicale și/sau îndrumări către servicii medicale ori de câte ori aceștia au nevoie.

Pandemia de coronavirus a dezvoltat dorința băncii de a se implica în sănătate și de a oferi clienților soluții, în cazul în care au nevoie de sprijin din acest punct de vedere.

„Ultimul an ne-a demonstrat cât de fragilă poate fi sănătatea și cât de important este să avem o plasă de siguranță pe care să ne bazăm. ING Health Protect oferă o soluție pentru siguranța financiară în cazul unor probleme serioase de sănătate, care pot ajunge să destabilizeze complet o familie. Așa cum ne-am obișnuit clienții, aducem în aplicația ING Home’Bank încă un produs relevant, în special în contextul actual, disponibil oricând și oriunde.”, a declarat Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România.

Ce oferte sunt incluse în asigurarea ING Health Protect

Conform reprezentanților băncii, există trei pachete din care clienții pot alege oferta cea mai potrivită pentru ei și nevoile lor.

Este vorba despre Health Protect 12, 35 și 50, la costuri lunare cuprinse între 12 și 50 de lei/lună și o sumă maximă asigurată de 15.000 de lei pe an.

Banca a anunțat că este nevoie și de îndeplinirea anumitor condiții pentru a beneficia de această asigurare. Mai exact, condițiile pentru a accesa ING Health Protect sunt deținerea sau deschiderea unui cont curent la ING Bank și vârsta cuprinsă între 18 și 59 de ani.

Important de menționat este că Health Protect 35 și 50 presupun condiții suplimentare ce țin de starea de sănătate.

Asigurarea ING Health Protect este lansată în parteneriat cu NN România, disponibilă atât în rețeaua ING Office, cât și în aplicația de banking Home’Bank.

“Misiunea noastră este să ajutăm cât mai mulți români să aibă grijă de sănătatea lor și, mai ales, să minimizăm preocupările lor financiare în cazul unor probleme medicale. Prin lansarea acestei asigurări de sănătate special dedicată clienților ING, adresăm un segment adițional de clienți, contribuind împreună la reducerea deficitului de protecție financiară din România.”, a adăugat Cătălin Elisei, Director General NN Asigurări SA.

Citește și: