Planurile Apple pentru 2021, dezvăluite curând: la ce să te aștepți de la conferința din 7 iunie

Planurile Apple pentru 2021, dezvăluite curând: la ce să te aștepți de la conferința din 7 iunie

Apple a anunțat data organizării conferinței anuale destinate dezvoltatorilor de aplicații – 7 iunie. E vorba de evenimentul WWDC, care are loc anual și de la care sunt așteptate mai multe indicii despre planurile gigantului din Cupertino.

Apple a anunțat data oficială a conferinței anuale dedicate dezvoltatorilor de aplicații. Anul acesta, WWDC – adică Apple Worldwide Developers Conference – va avea loc pe 7 iunie. Pe parcursul a trei zile, gigantul din Cupertino le va prezenta dezvoltatorilor de aplicații planurile pe care le are cu noile produse.

Sunt informații legate de software, de noile tehnologii pregătite de compania condusă de Tim Cook. Pe baza acestor informații, cei care fac aplicații pentru iOS și macOS știu ce să pregătească.

Apple, conferință cu dezvoltatorii de aplicații

Presa americană notează că, în mod tradițional, prima zi a evenimentului WWDC va fi și cea mai aglomerată. Apple va anunța ce pregătește pentru ultimele versiuni de iOS, iPadOS, macOS, watchOS și chiar și tvOS.

Practic, se pregătește terenul cu tot ce înseamnă software pentru tot ce are compania americană în portofoliu: de la telefoane și laptop-uri și până la ceasuri inteligente și streaming.  Apple ar putea veni cu câteva detalii despre noile dispozitive pe care le pregătește, detalii legate de software despre noul iPhone, dar și despre noile generații de iPad și Mac.

De asemenea, ar putea anunța noi informații despre Apple TV.

Ar fi de așteptat, însă, și ceva anunțuri legate de partea de hardware. Mai ales că specialiștii urmăresc atent ce pregătește gigantul din Cupertino pentru noua generație de iPhone 13.

În cazul noilor telefoane, sunt așteptate câteva îmbunătățiri de design. Pe internet circulă deja zvonuri. Din câte se pare, cel puțin în cazul iPhone 13 Pro, crestătura din partea de sus va fi mai puțin groasă decât în anii trecuți. E un detaliu care a rămas neschimbat de la iPhone 10 până la iPhone 12.

Nu vor lipsi nici sesiunile pregătite special de Apple pentru dezvoltatorii care lucrează strâns cu compania americană. Aceștia vor sta de vorbă direct cu inginerii Apple și se va pune accent pe cele mai importante funcții. Prin intermediul programului Apple Developer Program, membrii pot cere întâlniri direct cu peste 1.000 de experți.

Evenimentul WWDC din 7 iunie va fi disponibil online.

Evenimentul e gratuit pentru developerii care vor să participe.  De obicei, tot ce ce se anunță acolo e parte din versiunea beta, urmând ca, de regulă, varianta finală să fie lansată în toamnă.

Etichete: