30 mart. 2021 | 17:29

Apple, posibile detalii despre noul iPhone? Ce se întâmplă la conferința din 7 iunie

ACTUALITATE
Apple, posibile detalii despre noul iPhone? Ce se întâmplă la conferința din 7 iunie

Apple a anunțat că tradiționala conferință la care sunt invitați să participe dezvoltatorii de aplicații va avea loc pe 7 iunie.

Apple a anunțat că pe data de 7 iunie va organiza conferința anuală cu dezvoltatorii de aplicații. Cunoscut sub numele de WWDC – Apple Worldwide Developers Conference – evenimentul e unul care poate oferi indicii importante despre noile produse ale gigantului din Cupertino ce urmează să fie lansate anul acesta. Ar fi de așteptat, așadar, și ceva informații despre noua generație iPhone 13.

Evenimentul are loc online, din cauza pandemiei.

Apple, posibile detalii despre noul iPhone?

Apple ar putea veni cu câteva detalii despre noile dispozitive pe care le pregătește. Sunt de așteptat detalii legate de software despre noul iPhone, dar și despre noile generații de iPad și Mac. De asemenea, ar putea anunța noi informații despre Apple TV.

Evenimentul e gratuit pentru developerii care vor să participe.  De obicei, tot ce ce se anunță acolo e parte din versiunea beta, urmând ca, de regulă, varianta finală să fie lansată în toamnă.

Pe internet circulă deja zvonuri. Din câte se pare, cel puțin în cazul iPhone 13 Pro, crestătura din partea de sus va fi mai puțin groasă decât în anii trecuți. Ca referință, aceasta a rămas neschimbată de la iPhone 10 până la iPhone 12.

Aparent, pe spatele terminalelor, se vor vedea de asemenea niște schimbări. Partea un pic mai groasă care găzduiește camerele principale nu va mai fi la fel de proeminentă, conform informațiilor obținute de EverythingApplePro și Max Winebach. Camerele tot vor ieși un pic din carcasă, dar nu la fel de mult ca în cazul iPhone 12.

Apple face eforturi și pentru a îmbunătăți experiența oferită de modul portret, utilizând datele oferite de senzorul LiDAR pentru a realiza o separare mult mai eficientă între subiect și fundal. De asemenea, în premieră, modul portret va fi disponibil pentru filmări. Rămâne de văzut, însă, în ce măsură aceste zvonuri vor fi confirmate.

Indicii importante ar putea fi oferite, cum spuneam, la conferința WWDC din 7 iunie.