20 ian. 2021 | 14:28

Anunțul zilei de la Lidl. Toți clienții pot obține asta în mod gratuit

CHESTII
Anunțul zilei de la Lidl. Toți clienții pot obține asta în mod gratuit

Lidl România continuă surprizele în magazinele din toată țara. Retailerul nu se oprește din a le oferi gratuit clienților din România beneficii de care aceștia se pot bucura zilnic, astfel că astăzi vorbim despre o nouă veste grozavă care îi vizează pe fiecare dintre ei.

Mai exact, cei de la Lidl România au luat decizia de a le oferi clienților din toată România gratuități chiar și în ceea ce privește ofertele săptămânale pentru aplicația LIDL Plus, iar asta e o veste extrem de bună pentru toată lumea.

Oferte săptămânale incredibile de la Lidl

Retailerul german știe foarte bine cât de populare sunt promoțiile pe care le are pentru LIDL Plus și, deși în mod normal sunt oferite doar reduceri pentru anumite produse aflate la vânzare, uneori magazinele mai fac excepții de acest gen. Vorbim despre o decizie a celor de la LIDL România de a oferi un produs gratuit la achiziția anumitor produse care sunt disponibile în oferta pentru aplicația sa.

Lanțul de supermarketuri are noile oferte pentru LIDL Plus publicate deja în cadrul aplicației, dar și a website-ului său, având în toată țara foarte multe promoții grozave chiar acum. Poți consulta chiar aici câteva dintre ofertele noi pe care retailerul le oferă pentru aplicația sa. În plus, separat de ele există și alte promoții extrem de bune de care oricine poate profita chiar în acest moment prin platformă.

Lanțul de supermarketuri listează pe website-ul său și ce produse sunt oferite gratuit ca parte a campaniei pentru LIDL Plus. Așa că poți afla în avans tot ceea ce vei primi fără să plătești. Vorbim despre destule oferte atât de bune, încât ar fi păcat să nu profiți de ele în această perioadă.

LIDL România este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din toată țara și are întotdeauna oferte tentante cu care își atrage din ce în ce mai mulți clienți.