Anunțul zilei de la Lidl. Se întâmplă cu prețurile la aceste produse în magazinele românești

Anunțul zilei de la Lidl. Se întâmplă cu prețurile la aceste produse în magazinele românești

Lidl România a anunțat în mod oficial o nouă decizie foarte importantă pentru toți clienții din toată țara. Dacă faci cumpărăturile în magazinele retailerului din toată țara, ar trebui să știi ce se întâmplă.

Astfel, cei de la Lidl România au anunțat care sunt prețurile cele mai avantajoase pentru reducerile pe care le oferă în momentul de față în toată țara, prin intermediul cupoanelor digitale care sunt disponibile ca parte a aplicației Lidl Plus, conform site-ului oficial.

Oferte speciale de la Lidl prin aplicație

Retailerul german lansează în fiecare săptămână noi oferte pentru aplicația Lidl Plus. Toate aceste oferte sunt disponibile exclusiv online, prin intermediul aplicației pe care a creat-o lanțul de hypermarketuri. Este vorba despre reduceri exclusive de care oricine se poate bucura în toate magazinele retailerului din toată țara.

Lanțul de hypermarketuri are oferte personalizate disponibile în cadrul aplicației Lidl Plus pentru clienții săi din toată România. Astfel că este vorba despre promoții care sunt bazate și în funcție de ceea ce cumpărăm noi din magazinele sale, pentru că retailerul ține cont de preferințele clienților. În această idee, încearcă să ne ofere doar ceea ce avem nevoie pentru a ne bucura de cele mai bune servicii posibile.

Lanțul de magazine ar putea avea stocuri limitate pentru produsele care fac parte din aceste promoții speciale disponibile în cadrul magazinelor din toată țara. Deci dacă vrei să cumperi rapid ce ai nevoie, ar fi bine să te grăbești. Retailerul german a avut întotdeauna problema aceasta a stocurilor cu produsele noi sau care sunt în promoție. De obicei, dimineața dispar multe dintre aceste produse aflate la promoții din magazine, pentru că oamenii merg și cumpără rapid ceea ce își doresc.

Lidl Romania va actualiza și săptămâna viitoare ofertele promoționale pe care le are disponibile pentru toți clienții săi din România. Așa că rămâne să vedem atunci ceea ce ne va mai fi oferit de către companie.

Citește și: