04 feb. 2021 | 14:00

Anunțul zilei de la Lidl. Ce vor găsi toți clienții în toate magazinele din țară

CHESTII
Anunțul zilei de la Lidl. Ce vor găsi toți clienții în toate magazinele din țară

Lidl România, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară, a făcut în cursul zilei de astăzi un anunț foarte important cu privire la magazinele și clienții din toată țara. Este o veste extrem de așteptată de toți românii.

Mai exact, cei de la LIDL România au spus că săptămâna regiunilor revine în țara noastră în perioada imediat următoare. Acest lucru vine ca o surprizaă foarte plăcută pentru românii care au profitat de edițiile anterioare pentru a-și cumpăra produsele dorite.

Lidl le oferă clienților ceva ce așteptau de mult timp

Retailerul german spune că începând cu data de 8 februarie vor fi disponibile aceste noi promoții pentru clienții din toată România, astfel că oricine va fi interesat să profite de ele, va trebui doar să meargă în magazinele sale.

Promoția durează între  8 și 14 februarie în magazinele din toată țara, iar în cadrul magazinelor vor fi disponibile produse de la diverși producători de pe întregul întins al țării. Retailerul încearcă astfel să ofere o varietate cât mai mare pentru clienți.

Lanțul de supermarketuri spune că separat de produsele din săptămâna regiunilor, va avea de asemenea în magazinele sale și accesorii pentru casă, articole sportive, plus noi promoții în cadrul LIDL Plus. Catalogul cu toate ofertele pe care LIDL România le va avea disponibile pentru clienții săi din toată România este deja disponibil chiar aici pentru toți cei interesați.

Retailerul german încearcă să le ofere clienților din toată țara doar cele mai bune produse de care pot profita dacă sunt cu adevărat interesați de promoțiile speciale care sunt oferite acum. LIDL România surprinde cu deciziile sale de a le oferi clienților mai multe promoții grozave în cadrul săptămânii regiunilor. Așa că lanțul de supermarketuri nu va renunța la celelalte promoții pe care le are în momentul de față și va încerca să ne ofere inclusiv multe altele.