Anunțul zilei de la Lidl. Aceste produse sunt gratuite. Vezi cum poți beneficia de ele

Anunțul zilei de la Lidl. Aceste produse sunt gratuite. Vezi cum poți beneficia de ele

LIDL România are o surpriză de ultimă oră pentru toți românii din toată țara. Este vorba despre o veste grozavă despre care trebuie să afle toți clienții retailerului.

Astfel, dacă îți faci cumpărăturile în supermarketurile retailerului, trebuie să știi că  a anunțat că săptămâna viitoare vor avea o serie de produse gratuite pe care le vor oferi pentru clienții din toată țara. Este vorba despre ceva oferit special pentru clienții care folosesc LIDL Plus.

Poți “răsfoi” chiar aici o nouă revistă cu produse care vor beneficia de reduceri începând de săptămâna viitoare în toate magazinele retailerului. Mai mult, împreună cu acestea, vin gratuitățile care vor fi disponibile. Retailerul german spune că reducerile pe care le-a pregătit vor fi pentru toate gusturile, astfel că există articole pentru grădinărit, pescuit, îngrijire și înfrumusețare. Deci ai o varietate mare de produse din care poți alege de săptămâna următoare.

Oferte incredibile la Lidl, de săptămâna viitoare

Lanțul de hypermarketuri oferă gratuit ceva ce poate că puțini români sperau că vor putea primi. Mai exact, un BMW Seria 1, cinci telefoane iPhone 12 Pro și 10 biciclete electrice HIMO 220. Mașina este, desigur, cel mai important premiu pe care cei de la LIDL România îl oferă pentru clienții din toată țara. Desigur că acest lucru vine ca o veste grozavă pentru cei care își fac cumpărăturile zilnic din toate locațiile sale. Așa că nu rata șansa de a cumpăra ce te interesează, la prețuri bune.

Există o singură condiție ca să beneficiezi de această promoție. Cei de la Lidl le cer clienților să aibă aplicația LIDL Plus activă pentru a avea șansa de a fi aleși pentru a primi gratuit oricare dintre aceste premii. Mai mult decât atât, trebuie să faci cumpărături de minimum 50 de lei din magazinele sale, începând cu data de 8 martie și să folosești cardul LIDL Plus la casă, pentru a fi înscris în promoție.

Retailerul german defășoară această campanie promoțională până în data de 4 aprilie. Așa că ai suficient timp la dispoziție pentru a-ți face cumpărăturile și a te asigura de faptul că vei primi ceea ce dorești.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: