Anunțul zilei de la Digi pentru milioane de români: prețurile uimitoare sunt acum pe site

Anunțul zilei de la Digi pentru milioane de români: prețurile uimitoare sunt acum pe site

Când vine vorba de prețuri mici, Digi nu prea are rival. Doar că de data asta își face singur concurență, așa că a venit cu o campanie excepțională pentru români.

Ce propune compania acum se numește Digi Days. Astfel, timp de-o săptămână, anunță prețuri tăiate la jumătate timp de șase luni ca să profiți de abonamente la telefonie mobilă, internet sau abonament TV.

„Bine ai venit la sărbătoarea TA. Săptămâna asta e despre TINE! Fiindcă ești abonat DIGI, primești primele 6 luni x 50% reducere la orice-ți dorești! Noi îți facem cinste cu orice mai ai nevoie: servicii noi, extraopțiuni, upgrade-uri, toate cu reducere.”
Digi

La telefonie mobilă, de exemplu, cel mai ieftin abonament costă doar 1 euro. Iar cel mai bun, pe care n-ai cum să-l ratezi, este Optim Nelimitat care timp de 6 luni costă doar 2,5 euro. Dacă ai un telefon compatibil 5G, merită să îl folosești acolo unde ai semnal ca să vezi ce înseamnă cu adevărat viteza bună la internet mobil.

Dacă ai un astfel de telefon, Digi îți mai oferă încă 80 GB pe care îi poți folosi în 4G și 5G.

Cel mai rapid internet de la Digi, la preț excepțional

Oferta Digi se aplică și internetului. Astfel, Fiberlink 1000 costă acum doar 20 de lei pe lună. Iar cel mai ieftin abonament este Fiberlink 300 la doar 15 lei pe lună. Practic, mai ieftin decât atât nu găsești.

La fel, dacă vrei un abonament nou de TV, ai Digital HD la 15 lei pe lună, sau 12,5 lei pentru abonamentul la televiziune prin satelit.

Dacă ai deja abonament, dar vrei să beneficiezi de alte extraopțiuni, nu strică să încerci MaxPak cu toate canalele HBO și Cinemax la 7,5 lei pe lună. Iar Film Now e acum la Digi doar 1,5 lei pe lună. Opțiunea pentru televiziuni 4K e acum doar 2,5 lei și ai Eurosport 4K și Digi 4K.

Etichete: