Anunțul Lidl pentru sute de magazine din România: fii atent la aceste produse

Anunțul Lidl pentru sute de magazine din România: fii atent la aceste produse

Pentru sutele de magazine din România Lidl are un catalog excelent pentru primăvară. Oferta e și pentru casă, și pentru mașină, dacă nu ești interesat direct de alimente.

Lidl propune, pentru deplasările din 2021, mai multe produse care să nu-ți lipsească din mașină. Ai, de exemplu, o geantă sau un rucsac pliabile la 20 de lei, suport de tabletă pentru tetieră la 20 de lei, dar și bare transversale din aluminiu, la 120 cm și 179 de lei prețul. Totodată, pentru scaune, ai husă la 25 de lei, iar pentru geamurile laterale ai parasolare, două bucăți la 20 de lei.

Lidl mai are în magazine și trusă de prim ajutor cu 44 de piese la 25 de lei, organizator scaun auto la 18 lei, dar și pernă pentru susținerea gâtului la 25 de lei. Toate acestea sunt disponibile de joi, 6 mai.

Haine și produse pentru casă de la Lidl

Dacă vrei să adaugi ceva garderobei de primăvară, Lidl are bermude pentru bărbați la 30 de lei, tricou pentru bărbați la 20 de lei, colanți scurți, damă, la 15 lei și pantaloni lejeri, damă, la 35 de lei.

Pentru casă poți cumpăra lenjerie de pat Renforce la 55 de lei, uscător de rufe la 45 de lei, coș de rufe la 18 lei și fier de călcat la 50 de lei. Mai poți lua și un uscător de rufe la 20 de lei sau aspirator de ferestre, cu acumulator, la 119 lei.

Nu în ultimul rând, Lidl mai propune și ceva pentru copii. E vorba de o consolă portabilă pentru copii care costă doar 100 de lei. Se numește Lexibook, are 10 jcouri, printre care Cars sau Spiderman, 140 de jocuri clasice, ecran de 2,5 inci și funcționează cu baterii AAA. În fine, magazinul are și un purificator de aer Silvercrest la 349 de lei, excelent pentru perioada aceasta în care vorbim de alergii, praf, polen și multe altele. Iar prețul e prea bun să ignori un așa produs, dat fiind că de la concurență găsești de două sau trei ori mai mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: