Anunțul Lidl fix înainte de Paște: catalogul cu prețuri excelente și produse surpriză

Anunțul Lidl fix înainte de Paște: catalogul cu prețuri excelente și produse surpriză

Cu puțin timp înainte de Paște, Lidl a umplut magazinele cu câteva produse excepționale. Am selectat din catalog ce-ai putea lua fără bătăi de cap.

Când vine vorba de ce oferă Lidl românilor, de data aceasta, cum vorbim de Paște, se concentrează pe trei direcții importante: să-ți amenajezi grădina și casa, să-ți faci un grătar excelent și să cumperi florile care-ți plac. Ce m-a interesat mai mult a fost partea de unelte, că produsele alimentare le știi deja.

Pentru grădină, de la Lidl poți cumpăra o ghirlandă solară cu 10 LED-uri la 40 de lei. Totodată, poți alege o masă pliabilă pentru balcon care costă doar 55 lei. Mai există și-o ladă de depozitare la 149 lei, în care să bagi o mulțime de lucruri utile pentru casă și grădină.

Lidl mai are în ofertă și un prelungitor la 50 de lei, o umbrelă de soare la 149 lei, dar și o superbă mașină electrică de tuns iarba la 259 lei. Iar dacă ai nevoie de-o unealtă bună de curățenie, poți alege o mătură de exterior cu mâner telescopic la 25 de lei.

Lidl te pregătește pentru grătarul de Paște

Când vine vorba de grătar, pe lângă alimente, Lidl vinde și diverse accesorii. Poți cumpăra chiar și tăvi de aluminiu la 12 lei, soluție de curățat grătarul la 6,5 lei și cărbuni instant la 16 lei.

Și cum vorbim de grătar, vorbim de exterior. Și poți lua un covor de exterior la 40 de lei, plase de protecție alimente la 20 de lei, dar și bec decorativ solar cu 5 LED-uri la 10 lei.

Nu în ultimul rând, Lidl mai pune la bătaie și o geantă termoizolantă la 40 de lei, o masă pliabilă cu 4 scaune la 149 lei, un set de badminton la 60 de lei, dar și baterii de răcire la 10 lei. Oferta completă o ai disponibilă pe site aici ca să vezi ce ți-e mai potrivit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: