Anunțul ING pentru toți clienții din România: acestea sunt schimbările momentului

Anunțul ING pentru toți clienții din România: acestea sunt schimbările momentului

ING Bank, unul dintre cei mai puternici jucători pe piața bancară românească, a anunțat că va continua strategia de digitalizare, oferind noi servicii clienților care accesează aplicația mobilă a băncii.

Potrivit ING, începând din mai, clienţii pot vedea şi copia detaliile cardului direct din aplicația mobilă Home’Bank pentru a le folosi în câmpurile afişate în pagina de plată.

Totodată, clienţii care nu au un cont curent în lei, dar folosesc un card ING, fie că este un card secundar, un card de business sau un card în euro, pot de acum să confirme plata prin aplicaţia Home’Bank.

Nu în ultimul rând, clienții pot acum să își închidă contul bancar direct din aplicația Home’Bank. Procesul se derulează exclusiv online, anunță reprezentanții băncii, ceea ce înseamnă că nu mai e nevoie să de deplasezi fizic la o sucursală pentru a face această procedură.

„După ce am făcut numeroase servicii bancare disponibile din Home’Bank, de la deschiderea relaţiei, produse de economisire, creditare, investiţii şi operaţiuni de zi cu zi, acum devine disponibilă şi opţiunea de a închide contul la bancă, într-un proces 100% online.”
Roxana Petria, Tribe Lead Customer Engagement, ING Bank România

Cum funcționează închiderea contului 100% online?

În cazul în care clientul îşi închide ultimul cont şi nu beneficiază de un alt serviciu ING, relaţia şi serviciul Home’Bank se vor închide odată cu aceasta, iar clientul va fi delogat din aplicaţie.

În cazul în care clientul îşi închide ultimul cont, dar beneficiază de un alt serviciu ING (de exemplu mandatat, codebitor, posesor de card suplimentar etc.), relaţia şi serviciul Home’Bank rămân active, informează reprezentanţii băncii.

Cât costă Home’Bank de la ING

Mulți utilizatori nu știu care sunt costurile folosirii aplicației pentru diferitele tranzacții. Conform ING, clienții care folosesc Home Bank au următoarele cheltuieli

  • 0 lei achiziția și administrarea serviciului
  • 0 lei transferurile ING-ING în orice valută
  • 0 lei transferurile ING-altă bancă, în lei/euro, dacă ai venituri recurente și cel puțin o plată pe lună
  • 5 lei/transfer ING-altă bancă, lei/euro, dacă nu ai venituri recurente și cel puțin o plată pe lună
  • 0,15% (minim 50 lei) pentru transferuri ING – altă bancă în alte valute (USD, GBP etc)
Citește și: