14 ian. 2021 | 13:52

Anunțul important făcut de Lidl. De ce beneficiază exclusiv clienții retailerului german

CHESTII
Anunțul important făcut de Lidl. De ce beneficiază exclusiv clienții retailerului german

Lidl România are un anunț important pentru clienții săi din toată țara. Retailerul vrea să le ofere exclusiv clienților aceste lucruri.

Mai exact, cei de la Lidl România au luat decizia de a le oferi clienților din toată țara noi produse asiatice de la Vitasia, ceva care vine foarte rar în magazinele din țara noastră.

Oferte de neratat de la Lidl, din 18 ianuarie în toate magazinele

Retailerul german prezintă chiar aici catalogul de produse pe care îl va avea disponibil începând cu data de 18 ianuarie în România. Este vorba despre o serie de oferte speciale care vor fi disponibile abia de atunci. Răsfoiește catalogul, ca să-ți faci o idee.

Cei de la LIDL România vor avea totul oferit exclusiv timp de o săptămână de zile, deci ai șanse să te bucuri de toate ofertele pentru o perioadă scurtă de timp. Așa că, dacă ești cu adevărat interesat de ceva anume, mergi și cumpără cât mai repede, până nu se epuizează stocurile.

Lidl aduce în mod obișnuit produse speciale din diverse țări în cadrul magazinelor sale, însă foarte rar vedem și produsele din Asia, precum cele de la Vitasia. Așa că e bine să profiți de ele.

Desigur că produsele celor de la Vitasia sunt oferite în tandem cu multe alte oferte pe care cei de la LIDL România le au disponibile în momentul de față, așa că ai o mare varietate de produse din care poți alege ce să cumperi.

Toate aceste produse asiatice vor fi amplasate într-o zonă specială din cadrul magazinului, astfel încât ele să fie accesibile pentru toată lumea cât mai ușor. Deci le vei putea cumpăra rapid din locațiile din toată țara.

LIDL România va avea pregătite alte surprize după data de 24 ianuarie, așa că trebuie doar să fii atent la toate produsele care vor fi listate în ofertă de către lanțul de magazine.