06 mai 2021 | 10:52

Anunțul Digi care schimbă felul în care folosești internetul: puțini știu acest truc

Ghidul cumpărătorului
Anunțul Digi care schimbă felul în care folosești internetul: puțini știu acest truc

Imediat după Paște, Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț important atât pentru clienți, cât și pentru românii care au abonament la alți furnizori de servicii digitale. De data aceasta e vorba de internet.

„Te dai pe net de mare viteză la DIGI!” a transmis compania printr-un mesaj pe Facebook. Era vorba de cel mai bun abonament pe care îl oferă. „Comandă acum cel mai rapid pachet de internet și te bucuri de viteză maximă de 940 Mbps download și 450 Mbps upload.”

digi internet fiberlink

În acest caz e vorba de Fiberlink 1000. Acesta costă doar 40 de lei pe lună și ai cea mai mare viteză de care poți dispune. Pe lista de avantaje prezentate de companie mai sunt: ai gratuit funcția Control Parental, ai gratuit funcția DNS Dynamic și ai acces la Digi Online prin contul Digi. Această aplicație îți permite să urmărești zeci de canale TV pe telefon, tabletă. Nu în ultimul rând, ai și 50 GB spațiu de stocare în Digi Storage.

Surpriza de la Digi ca să ai internet și mai rapid

Să zicem că treci la Fiberlink 1000, fie ca actual client, fie ca un client nou. Ce ți-ar mai trebui ar fi un router wireless de generație nouă ca să profiți la maximum. Digi are așa ceva în ofertă, e vorba de un model cu Wi-Fi 6 la doar 3 lei pe lună.

Ce promite operatorul, când faci trecerea la acest sistem și dacă ai un telefon compatibil, e că dispozitivul tău consumă mai puțină baterie dacă folosești rețeaua Wi-Fi 6 decât pe 4G.

Totodată, deloc de ignorat, dacă alegi Wi-Fi 6 de la Digi, normele de securitate au fost îmbunătățite, așa că poți naviga mai în liniște. Iar routerul acesta poate transmite semnalul mai departe, ca să nu mai ai puncte moarte în casă. Și, desigur, contează și prețul. Până recent, compania taxa 5 lei pe lună pentru router. Detaliile despre această ofertă sunt aici.