Anunțul Banca Transilvania pentru toți clienții: dacă folosești cardul, “se schimbă socoteala”

Anunțul Banca Transilvania pentru toți clienții: dacă folosești cardul, “se schimbă socoteala”

Banca Transilvania are un anunț pentru toți clienții care folosesc cardul. Iată despre ce e vorba.

De la 1 ianuarie 2021, a intrat în vigoare o Directivă Europeană care obligă băncile să ia măsuri pentru a asigura confidențialitatea datelor clienților și pentru a se asigura, în principiu, că banii lor nu ajung pe mâinile altcuiva. Banca Transilvania nu face excepție.

Instituția transmite că a venit cu noi elemente de securitate pentru ca plățile tale online să fie cât mai sigure și în concordanță cu legislația privind securitatea plăților.

Așa vei ști că orice tranzacție pe care o faci online se va face în siguranță și că nimeni nu va putea face tranzacții folosind datele cardului tău, iar una dintre soluțiile la îndemână este BT Pay. Iată ce trebuie să știi.

Banca Transilvania, anunț despre BT Pay

Potrivit băncii, plățile devin mai simple și mai rapide – cu telefonul, prin aplicația BT Pay. Dacă vrei să confirmi o plată online, ai la dispoziție două variante.

  • Varianta recomandată – Cu amprenta, FaceID sau metodă de deblocare a telefonului, prin BT Pay. La fiecare plata online, primești instant notificare pe telefon și confirmi tranzacția prin metodă de deblocare a telefonului
  • Prin introducerea a două parole: o parolă dinamică primită prin SMS pe numărul de telefon declarat băncii + o parolă unică definită de ține atunci când faci plata online. Parolă unică o vei schimbă la un interval de 90 de zile.

Autorizarea tranzacțiilor online prin aplicația BT Pay este simplă și rapidă și respectă în același timp și cerințele Directivei Europene revizuite privind servciile de plata (PSD2) referitoare la autentificarea strictă a clienților.

Poți descarcă BT Pay fără drumuri la banca, gratuit din Google Play sau App Store, adaugi cardurile BT și cam asta e tot.  Când plătești online, primești instant o notificare pe telefon și poți confirmă sau anula plata respectivă, folosind amprenta, Face ID sau metodă de deblocare a telefonului. Este simplu, rapid și sigur.

Mai mult, ai toate detaliile cardului în aplicație – număr card, dată expirării și CVV- de care ai nevoie când plătești online.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: