Anunț important de la Kaufland, ce pot face acum românii: toți clienții trebuie să știe asta

Anunț important de la Kaufland, ce pot face acum românii: toți clienții trebuie să știe asta

Kaufland se implică în economia circulară și a făcut un anunț important pentru toți clienții.

Kaufland e unul dintre cele mai importante lanțuri de magazine de la nivel național și caută mereu să arate că se implică în campanii de sustenabilitate și nu numai. Acum, s-a aplecat mai mult asupra economiei circulare și are un anunț care-i vizează pe toți clienții și nu numai.

Compania susține că românii laptopurile și calculatoarele uzate în magazinele Kaufland. Ele vor fi recondiționate și livrate mai departe școlilor unde învață copii din medii defavorizate.

Kaufland, anunț pentru toți clienții

Kaufland, împreună cu Asociația Ateliere Fără Frontiere, a lansat campania „E-COLECȚIA de fapte bune” prin platforma educlick.ro. Acolo colectează laptopurile și calculatoarele uzate pentru a le recondiționa și dona ulterior școlilor din mediile vulnerabile.

Campania se desfășoară începând din 22 mai și timp de patru săptămâni, până pe 19 iunie. Deocamdată, toți cei din București, Cluj și Timișoara care au acasă un calculator sau un laptop pe care nu îl mai folosesc, îl pot aduce în zonele amenajate pentru colectare din parcările a cinci magazine.

Echipamentele vor fi recondiționate și dăruite copiilor din 100 de școli, aflate în 36 de județe din România. Cei din alte orașe care doresc să doneze un calculator vechi pot accesa platforma educlick.ro și pot trimite prin curier sau poștă echipamentele IT către sediul Ateliere Fără Frontiere din București.

Toți cei care vor să contribuie la această inițiativă pot găsi mașina Ateliere Fără Frontiere în parcările locațiilor de mai jos, între orele 09:00-13:00.

  • Sâmbătă, 22 mai – Kaufland Rahova, Str. Sebastian 88C, București, sector 5
  • Sâmbătă, 29 mai – Kaufland Militari, Str. Valea Cascadelor 3, București, sector 6
  • Sâmbătă, 5 iunie – Kaufland Cetate, Str. Gheorghe Lazăr 26, Timișoara
  • Sâmbătă, 12 iunie – Kaufland Mărăști, Str. Fabricii 12, Cluj-Napoca
  • Sâmbătă, 19 iunie – Kaufland Colentina, Șos. Colentina 6, București, sector 2
    Sediul Ateliere Fără Frontiere, orele 8:00 – 16:30:
  • Locație permanentă – Luni-Vineri – Șos. Olteniței 105, București, sector 4, (în incinta INTEC).

„Ne propunem să strângem peste 5.000 de calculatoare, din care aproximăm că vom reuși să recondiționăm aproximativ 3.000 de calculatoare performante. Calculatoarele și laptopurile vor fi donate până la sfârșitul anului și vor avea peste 30.000 de beneficiari – elevi și profesori” – declară Lorita Constantinescu, director de dezvoltare al Ateliere Fără Frontiere.

Citește și: