18 mai 2021 | 17:47

Kaufland dezvăluie ”marele plan” pentru toți clienții. Ce oferă acum la case pentru a-i mulțumi

Ghidul cumpărătorului
Kaufland dezvăluie ”marele plan” pentru toți clienții. Ce oferă acum la case pentru a-i mulțumi

Kaufland insistă pe strategia de digitalizare și automatizare și face tot posibilul pentru ca timpul petrecut în magazine să fie cât mai plăcut pentru clienți.

Kaufland e unul dintre marile lanțuri de magazine prezente la noi în țară. La fel ca ceilalți jucători din piață, încearcă să se adapteze și să țină pasul inclusiv cu procesele de de digitalizare și automatizare. Strategia e una axată exclusiv pe confortul clienților, după cum susține compania.

Astfel, lanțul de magazine anunță ”marele plan” care va fi implementat, treptat, în mai toate magazinele din țară. Kaufland deține în România nu mai puțin de 140 de locații.

Anunțul Kaufland pentru toți clienții

Lanţul de hipermarketuri are pe plan local puţin peste 140 de magazine, iar în 120 sunt instalate case expres, unde clienţii îşi pot scana cumpărăturile şi pot plăti singuri, anunță compania. Asta înseamnă, teoretic, că nu mai pierzi timp la case și pentru companie înseamnă reduceri de costuri.

Reduce, practic, din salariile acordate casierilor.

Mai bine de o treime din casele de marcat din reţeaua Kaufland din România sunt pe formatul expres, ceea ce înseamnă că sunt terminale fără casier. Astfel, clienţii îşi scanează cumpărăturile şi pot plăti singuri.

„Până în prezent, în magazinele Kaufland România sunt disponibile 600 de case expres, unde clienţii îşi pot scana singuri cumpărăturile. Numărul este impresionant, în contextul în care reprezintă 36 % din totalul caselor de marcat din România“, spune Valer Hancaş, director comunicare şi corporate affairs la Kaufland România.

Recent, Kaufland anunța că e în căutare de noi angajați, tineri absolvenţi de facultate. Aceștia ar trebui să cunoască limba engleză şi, preferabil, germană, să aibă permis de conducere şi să fie dispuşi la deplasări. Oraşele în care angajează stagiari sunt: Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Turda.

Propunerea Kaufland, ca salariu, e de 4.000 de lei net lunar. Postul propus de companie e de trainee instalaţii frigorifice în Bucureşti şi Trainee Facility Management la Iaşi.