16 sept. 2021 | 17:58

Amintirile de suflet ale unui superstar pe care îl știm cu toții, scoase la licitație

ACTUALITATE
Amintirile de suflet ale unui superstar pe care îl știm cu toții, scoase la licitație

Mai multe obiecte din cariera starului filmelor de acțiune, Sylvester Stallone, vor fi scoase la licitație în luna decembrie. Dacă și tu ai urmărit celebrele producții cinematografice cu sufletul la gură, ai o șansă unică de a-ți alcătui o colecție impresionantă.

Aproape 500 de articole din arhivele personale ale lui Stallone vor fi scoase la licitație. Vorbim despre obiecte celebre, precum mănușile de box „Rocky” , sau bandele „Rambo”. Printre obiecte se vor număra, de asemenea, costume, recuzită, scenarii, caiete și alte suveniruri din cele mai impresionante producții cinematografice cu Stallone.

Vor fi scoase la licitație amintiri de suflet ale superstarului, din filme precum „Rocky” ,”Rambo” franchises, „Cliffhanger”, „The Expendables” sau”Demolition Man.

Lista de prețuri pentru obiectele care au scris istorie în cinematografie

Dacă te interesează achiziționarea unor astfel de obiecte, trebuie să știi si câteva prețuri estimative. De exemplu, mănușile de box „Rocky III” vor avea un preț de pornire la licitație de 10.000 – 20.000 de dolari. De asemenea, caiete scrise de mână despre primele patru filme „Rocky”, sunt evaluate la prețuri de pornire cuprinse între 40.000 și 60.000 de dolari.

Totodată, fanilor „Rambo” li se oferă o colecție de cuțite din primele trei filme, la un preț de 10.000 $ – 20.000 $ fiecare. Nu în ultimul rând, fanii trebuie să știe că se vinde și bandana purtată pe cap de Stallone în „Rambo: First Blood Part II”, la un preț estimat între 8.000 și 10.000 de dolari.

„Este un tip sportiv, acest lucru este reprezentativ pentru el, sport și efort susținut și oamenii se pot identifica cu aceste lucruri”, a declarat Martin Nolan, director executiv al casei Julien’s Auctions. „Și din acest motiv aceste obiecte sunt foarte râvnite de colecționari, mai ales că până acum au existat foarte puține oportunități de a obține ceva din viața și cariera lui”.

Născut la New York în 1946, Stallone a devenit foarte faimos odată cu filmul „Rocky”, câștigător al premiului Oscar din 1976, devenind în curând una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.