29 iun. 2021 | 15:05

Alternativa Revolut sparge gheața: opțiunea pusă la dispoziția utilizatorilor

ACTUALITATE
Alternativa Revolut sparge gheața: opțiunea pusă la dispoziția utilizatorilor

Alternativa Revolut, Venmo vine cu o nouă opțiune pentru toți abonații săi. De acum nu va mai trebui să îți configurezi un cont special pentru a vinde bunurile, astfel că de acum poți face acest lucru în cadrul contului tău.

Wall Street Journal a menționat faptul că, Venmo își schimbă politicile pentru a îți permite să îți vinzi bunurile și serviciile prin contul tău personal. Desigur, acest lucru vine la pachet cu un cost, care constă în plata unei taxe de 1,9% la care se mai adaugă o taxă de 10 cenți, care se aplică utilizatorilor de afaceri.

Noua modificare a politcii va intra în vigoare în data de 20 iulie a acestui an. Totodată, va exista o comutarea care îți va permite să indici dacă transferurile de bani sunt destinate afacerii în sine. Orice plată marcată cu această comutare urmează a fi calificată pentru planul de protecție a cumpărăturilor din cadrul Venmon, după cum a afirmat o purtătoare de cuvânt a companiei.

Alternativa Revolut devine tot mai populară

Până acum, conturile personale erau destinate doar utilizărilor financiare de zi cu zi, cum ar fi împărțirea facturilor. În același timp, în cazul în care ai fi folosit contul personal în scop de afaceri, riscai ca acel cont să îți fie închis, asta chiar dacă au fost persoane care au recurs la această metodă și nu s-au luat acțiuni împotriva lor.

Nu este șocant că Venmo ar urma această cale, având în vedere că brandul deținut de PayPal avea aproape 70 de milioane de conturi active din februarie și este din ce în ce mai popular în SUA. Chiar dacă doar o fracțiune din acei utilizatori utilizează aceste conturi pentru vânzări, aceasta ar putea reprezenta un salt semnificativ al veniturilor. De asemenea, promite mai multă flexibilitate pentru utilizarea de zi cu zi, astfel că nu va trebui să jonglezi cu conturi separate doar pentru a conduce o afacere secundară.