Adevărata alternativă Tesla vine la 45.000 de dolari: când se lansează

Adevărata alternativă Tesla vine la 45.000 de dolari: când se lansează

Polestar este gata să confirme prețurile și detaliile pentru Polestar 2 cu un singur motor și mult mai accesibil. EV-ul „entry-level” din 2022 va începe de la 45.900 de dolari sau de la 14.000 de dolari sub prețul versiunii originale a motorului dual. Va fi adevărata alternativă Tesla?

Dacă te afli în California, acest cost după stimulente ar putea scădea la un nivel relativ scăzut de 34.900 de dolari. Conform Autoblog, acest lucru nu este un lucru neînsemnat atunci când oferă cea mai lungă autonomie a grupului la o estimare EPA de 265 de mile.

Alternativa Tesla se lansează la anul

Versiunea cu motor dublu cu rază lungă de acțiune începe de la 49.900 de dolari în 2022 (38.900 de dolari după stimulentele din California), cu o autonomie mai lungă de 249 de mile în plus. Ideea este că va trebui să adaugi „pachete” pentru a obține anumite conforturi, indiferent de mașina pe care o cumperi.

Pompa de căldură mecanică promisă, care se extinde în condiții de frig, face parte dintr-un pachet Plus de 4.000 de dolari, care include și un acoperiș din sticlă pe toată lungimea, un interior „premium” (cu sunet Harman Kardon), scaune vegane și iluminarea cabinei. Un pachet pilot de 3.200 de dolari adaugă ajutoare pentru șoferi, cum ar fi controlul vitezei de croazieră adaptive, avertismente privind punctul mort și o cameră de 360 ​​de grade. Pachetul de performanță numai cu motor dual de 5.000 de dolari adaugă jante din aliaj de 20 inch cu frâne Brembo și anvelope sport.

Livrările de unități Polestar 2 cu un singur motor sunt așteptate până la sfârșitul anului 2021, în timp ce configurațiile actualizate cu două motoare ar trebui să sosească în octombrie. Prețul face ca fastback-ul electric să fie mai scump decât cel mai evident rival al său, modelul Tesla Model 3 de 39.900 de dolari cu finisaj Standard Range Plus. Cu toate acestea, acum este suficient de aproape încât să nu te deranjeze cheltuielile suplimentare dacă designul Polestar este mai atrăgător.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: