30 aug. 2021 | 11:50

Acest joc video te va fascina. Îți vei îmbogăți cultura generală, în timp ce te distrezi

ACTUALITATE
Acest joc video te va fascina. Îți vei îmbogăți cultura generală, în timp ce te distrezi

În cadrul celei mai recente ediții GamesCom 2021, au fost lansate noi jocuri ce vin pe Xbox Game Pass, inclusiv câteva nume mari, precum Age of Empires 4 și Crusader Kings III.

Pasionații jocului Age of Empires 4 vor avea parte acum de o surpriză de proporții. Dezvoltatorii jocului au dus experiența la un alt nivel. Practic, acum, în timp ce te vei juca, iți vei putea îmbogăți bagajul de cultură generală.

28 de videoclipuri fascinante în Age of Empires 4

Jocul video vine acum cu 28 de videoclipuri impresionante care conțin informații despre lumea medievală. Vei vedea imagini filmate de experți, în locuri în care vei simți că te-ai intors în timp și vei afla detalii inedite despre cum își duceau traiul oamenii, în perioada medievală.

Astfel, spun experții în gaming, utilizatorul se va identifica mai mult cu jocul său și va simți că face parte din acea lume. Va fi o contopire între jucător și joc, iar experiența resimțită astfel va fi net superioară uneia în care utilizatorul nu cunoaște elemente din viața reală a personajelor pe care le controlează prin mouse sau tastatură.

Pasionații acestui joc video impresionant trebuie să știe că vor avea parte și de noi arme de război. Nu se cunosc încă foarte multe detalii despre acestea, însă surprizele vor fi pe măsura nerăbdării.

Microsoft a prezentat un nou trailer de joc, care prezintă mai multe din civilizațiile și campaniile Age of Empires 4 . Primul include evenimente precum Războiul de 100 de ani și ascensiunea Moscovei. Fanii au putut vedea, de asemenea, unele gameplay-uri cu Civilizația Sfântului Imperiu Roman. Teasers-urile includeau unități specifice facțiunilor, cum ar fi Preoții războinici ruși și pușcașii Streltsy.

Age of Empires 4 se lansează pe 28 octombrie, pe computerul Windows prin Steam și Windows Store. De asemenea, trebuie să știi că acesta va fi disponibil pentru Xbox Game Pass pentru PC în ziua lansării.