A doua generație de telefoane cu cameră sub ecran: compania care te încântă cu noul telefon

A doua generație de telefoane cu cameră sub ecran: compania care te încântă cu noul telefon

Anul trecut, ZTE a introdus primul telefon cu o cameră sub afișaj, Axon 20 5G. Compania se pregătește acum să lanseze o a doua generație de telefoane cu cameră sub ecran după ce, în luna februarie, prezenta protipurile noilor dispozitive.

Acum, confirmarea oficială din partea ZTE a venit. Telefonul ZTE Axon 30 5G va veni în curând cu acea cameră de a doua generație. Compania nu a spus când exact va fi lansată, dar surse neoficiale indică unde în jurul 22 iulie. Președintele ZTE, Ni Fei a afirmat că va veni cu un dispozitiv cu totul nou în această lună, fără însă a mai aduce și alte detalii.

Visionox pare să facă parte din efortul ZTE. Se pare că cele două companii au avut o revelație cu un nou aranjament de pixeli care permite o mai bună claritate și o calitate a imaginii mai bună, ceea ce a determinat ZTE să creeze noul telefon.

Potrivit unei postări a ZTE din februarie, densitatea pixelilor din zona de deasupra camerei se va dubla, de la 200 ppi la 400 ppi, ceea ce ar trebui să o facă mai puțin vizibilă. De asemenea, rata de reîmprospătare a ecranului ar trebui actualizată și ea, trecând de la 90 Hz la 120 Hz.

Detaliile tehnice ale noilor telefoane cu cameră sub ecran

În ceea ce privește celelalte componente hardware ale noului telefon, nu se știu prea multe. Având în vedere că are ca frați Axon 30 Pro și Axon 30 Ultra, un chipset Snapdragon 888, cameră triplă de 64 MP plus 8 MP 5x și o încărcare rapidă  de 55W sau 66W, aceste detalii sunt unele care promit performanță.

Interesant este faptul că Axon 30 5G cu o cameră sub display ar fi putut fi lansat alături de frații săi, deoarece tehnologia în sine era pregătită. Cu toate acestea, lipsa semiconductoarelor a întârziat sosirea. ZTE a prezentat, de asemenea, un scaner 3D sub afișaj, bazat pe lumină structurată, care probabil nu va fi prezentat pe noul model Axon 30, dar este posibil să observăm o actualizare a tehnologiei.

ZTE a anunțat că va începe să vândă Axon 30 Ultra cu 16 GB RAM și 1TB spațiu de stocare. Acest dispozitiv va fi disponibil numai în China, pe site-ul din SUA fiind afișate doar versiunile 8/128 și 12/256 GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: