Waze îți permite acum să transferi direcții de pe computer pe telefon

Waze îți permite acum să transferi direcții de pe computer pe telefon

Aplicația de mapping deținută de Google, Waze îți va permite să trimiți instrucțiuni de pe computer pe telefon. De acum, îți poți planifica traseul pe laptop, înainte să te urci în mașină.

Procesul de a face acest lucru este destul de simplu. Mai întâi, trebuie să te conectezi la Waze pe telefonul tău, apoi conectează-te la Waze pe un browser desktop scanând un cod QR cu camera telefonului.

Apoi, utilizează browserul pentru a obține indicații de orientare către locul în care dorești să mergi și vei vedea un buton pentru a salva aceste indicații în aplicație. Dai click pe butonul respectiv și vei primi o notificare pe telefon de la Waze. Atingi acea notificare pentru a începe instrucțiunile de pe telefon.

Waze recuperează față de Google Maps

Google Maps oferă o funcție similară de ani de zile, așa că este plăcut să vezi că Waze obține, în cele din urmă, această funcție. Waze spune că atât utilizatorii Android, cât și cei de pe iOS vor putea primi indicații de pe un desktop, trimise pe telefonul lor.

Waze adaugă, de asemenea, posibilitatea de a vizualiza locațiile salvate pe web. Asta înseamnă că nu va trebui să introduci manual adrese pentru locuri precum acasă sau cafeneaua ta preferată, atâta timp cât ai aceste locații salvate în aplicația mobilă Waze.

Încă o funcție interesantă pe care a adăugat-o Waze de curând este detaliată de Android Police și vizează asistența la schimbarea benzilor. Practic, dacă trebuie să ieși de pe autostradă, cu un kilometru înainte de efectuarea manevrei, vei primi o notificare legată de banda potrivită pe care ar trebui să te afli.

În oraș, distanța cu pricina este de 500 metri pentru recepția avertismentelor. Această funcție îți va face viața semnificativ mai ușoară, mai ales dacă ți se întâmplă des să mergi pe străzi sau autostrăzi noi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: