Watch Dogs 2, gratuit în weekend: ce trebuie să faci pentru cel mai bun joc despre hacking

Watch Dogs 2, gratuit în weekend: ce trebuie să faci pentru cel mai bun joc despre hacking

Ubisoft se pregătește pentru cea mai importantă conferință a companiei din acest an. Conferința online Ubisoft Forward va avea loc în weekend, iar dezvoltatorul vine cu un stimulent important pentru a te motiva să participi.

Conferința Ubisoft va avea loc duminică și, printre altele, va oferi detalii suplimentare, trailere și elemente de gameplay din Assassin`s Creed Valhala și Hyper Scape, precum și din alte proiecte Ubisoft mai puțin populare.

Când vine vorba de conferințe de gaming, prea puțini au răbdare să le vadă de la cap la capăt. De cele mai multe ori, citești a doua zi câteva rânduri despre anunțurile importante sau te uiți la câteva trailere pe canalul de YouTube al dezvoltatorului. De această dată însă, Ubisoft s-ar putea să fi găsit soluția pentru a te motiva să fii în primul rând, virtual.

În cazul în care arunci un ochi pe conferință, te vei putea bucura de Watch Dogs 2, complet gratuit, pentru totdeauna. În acest scop, trebuie să te autentifici cu contul tău Uplay în timpul conferinței Ubisoft Foward la această adresă. Dacă nu ai deja un astfel de cont, ar fi bine să ți-l creezi până duminică pe Ubisoft.com.

Conferința va avea loc la ora 22:00, ora României, duminică. În timpul evenimentul, Ubisoft va mai oferi tot felul de premii legate de alte jocuri din portofoliul companiei. Pentru a le câștiga trebuie să răspunzi la întrebări de trivia ca vor fi puse în timp real.

Deși nu este clar în ce va consta, există și un eveniment online premergător conferinței, acela va începe cu 90 de minute mai devreme de la 20:30. Într-un comunicat al Ubisoft pe marginea evenimentului, compania a insistat pe faptul că, tot atunci, va oferi mai multe detalii despre Watch Dogs: Legion, cel de al treilea joc din serie. Pentru prima oară, titlul a fost anunțat în cadrul conferinței E3 2019. Inițial, ar fi trebui să fie lansat în luna martie a acestui an, dar a fost amânat.

Citește și: