27 nov. 2020 | 06:30

VIDEO Cyberpunk 2077 pe PlayStation 5 și Xbox Series X: cum arată cel mai așteptat joc al anului

ACTUALITATE
VIDEO Cyberpunk 2077 pe PlayStation 5 și Xbox Series X: cum arată cel mai așteptat joc al anului

Cyberpunk 2077 a trecut prin numeroase amânări în ultimul an, dar se pare că va fi lansat în curând, inclusiv pe PlayStation 5 și Xbox Series X.

Noile console next-gen, PlayStation 5 și Xbox Series X, nu s-au lansat decât de câteva săptămâni, iar problemele majore cu stocul au făcut ca aceste gadgeturi să nu ajungă la foarte multă lume. Mai gravă decât atât este însă lipsa titlurilor next-gen. Nu găsești mai mult de 3-4 jocuri pe fiecare consolă. Din acest motiv, fiecare titlu nou care pare să profite de hardware-ul futurist este așteptat cu sufletul la gură.

În această categorie intră și Cyberpunk 2077, un joc la care se lucrează deja de șapte ani. Acesta este cel mai nou proiect al celor de la CD Project Red, un studiu care are deja foarte multă experiență în creații complexe, cu buget mare, de foarte bună calitate. Ca referință, seria Witcher a venit tot de la CD Project Red.

În teorie, la lansare, Cyberpunk 2077 nu va profita de tot ce are de oferit PlayStation 5 și Xbox Series X, dar pentru că vorbim de un joc lansat în 2020, oricum ar trebui să-ți taie respirația prin aspectul grafic. Un update semnificativ menit să exploateze și mai mult abilitățile noilor console va fi lansat pe parcursul anului viitor.

Chiar și așa, noile console se pricep foarte bine la a adapta jocuri noi la hardware-ul modern. Din acest motiv, merită să arunci o privire pe clipurile de mai jos formate doar din secvențe de gameplay, ca să știi mai bine la ce să te aștepți.

Jocul efectiv va fi disponibil începând cu data de 10 decembrie, în mai puțin de două săptămâni. Abia după aceea vom putea vedea cât de spectaculos este acest RPG modern a cărui acțiune se petrece într-un univers SF cât se poate de fascinant, în care oameni beneficiază de upgrade-uri hardware.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele