VIDEO Camioneta electrică de la Ford face un adevărat spectacol în zăpadă

S-ar putea ca Ford să-și comercializeze viitoarea camionetă electrică Ford F-150 ca pe o adevărată camionetă de lucru, dar asta nu înseamnă că nu va fi distractiv s-o conduci.

Într-un nou anunț, producătorul auto a prezentat un prototip al camionetei masive care face senzații într-un decor de iarnă. Camioneta de la Ford se deplasează pe un traseu, în jurul unui lac înghețat, ca un adevărat profesionist, creând un adevărat spectacol cu niște drifturi senzaționale în zăpadă.

Ford încearcă să înceapă să aducă pe piață varianta electrică a celui mai bine vândut vehicul în 2022


Acest lucru va fi interesant, deoarece va pune camioneta electrică F-150 de la Ford față în față cu varianta dual-motor a mult așteptatului Cybertruck de la Tesla, la un preț competitiv.

În ciuda eforturilor depuse de Ford pentru a-și distinge autovehiculul electric, comercializându-l ca o camioneră de lucru reală pentru muncitori, atât mașina electrică F-150, cât și Cybertruck vizează o piață foarte similară, așa cum subliniază Teslarati.

Acelea nu sunt nici măcar singurele vehicule electrice care vin pe piață în următorii câțiva ani. General Motors a anunțat recent o renaștere electrizantă a brandului său de vehicule militare Hummer.

Și apoi există de asemenea R1T, un pick-up electric dezvoltat și construit de Rivian, un producător american de automobile. Compania speră să își lanseze camionul pe piață la sfârșitul anului 2021.

Cea mai așteptată mașină de la Tesla nu-i gata încă: ce vrea să facă Musk cu Cybertruck

Mult așteptatul pickup electric Tesla Cybertruck a ridicat multe sprâncene cu designul său ciudat, cu unghi ascuțit, când a fost prezentat pentru prima dată în timpul unui eveniment din noiembrie anul trecut.

Potrivit unui tweet recent al CEO-ului Tesla, Elon Musk, compania de mașini electrice va dezvălui o reproiectare Cybertruck „poate peste o lună sau cam așa”. Acest mesaj de acum vine în completarea unor declarații mai vechi ale lui Musk. Încă de la lansare, Musk a sugerat că vor fi făcute modificări minore pentru designul general. Primul model ar fi lansat spre „sfârșitul anului 2021”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: