19 oct. 2020 | 12:55

Vestea zilei de la Digi | RCS-RDS: se dă gratis chiar acum și totul se face online

CHESTII
Vestea zilei de la Digi | RCS-RDS: se dă gratis chiar acum și totul se face online

Digi | RCS-RDS a început săptămâna în forță cu o ofertă specială. Partea și mai bună e că totul se poate face online, ca să nu trebuiască să te expui riscurilor inutile.

Ce propune operatorul acum e ca timp de două luni să beneficiezi gratuit de extraopțiunea Maxpak. Totodată, dacă participi la această campanie, poți câștiga și o experiență de realitate virtuală excelentă. Poți deveni astfel personaj în cel mai nou serial HBO „Bani negri”.

În cazul extraopțiunii, de care poți profita de gratuitate, dacă ai deja Digi TV doar activezi extraopțiunea online și gata. Dacă n-ai, îți poți comanda online pachetul, activezi extraopțiunea și asta e.

După primele două luni, care vor fi gratuite, plătești 15 lei pe lună. Când vine vorba de pachet, acesta include HBO, HBO 2, HBO 3, dar și Cinemax și Cinemax 2.

Cât ai la dispoziție ca să profiți de oferta Digi | RCS-RDS

gratis digi rcs-rds

Oferta este disponibilă în perioada 19 octombrie – 1 noiembrie 2020. Ai toate detaliile pe site, ca să vezi dacă-i pentru tine sau nu.

În caz că vrei și alte gratuități de la operator, mai e ceva de care ar trebui să știi. Dacă ai Fiberlink 1000, Digi | RCS-RDS îți pune la dispoziție, gratuit, un serviciu aparte: Digi Storage. E un serviciu de stocare în cloud de la operator. Pentru acest abonament, ai 50 GB stocare fără să plătești niciun leu.

Spațiul maxim e de 5 TB pentru care plătești 120 de lei pe lună. Prețul pentru cantitatea asta e același pentru orice tip de abonament. Dar dacă n-ai Fiberlink 1000, cei 50 GB te costă doar 3 lei pe lună. E prea puțin ca să nu profiți. Și am calculat, în comparație cu servicii din afară.

Ca să-ți faci o idee de cost între Digi | RCS-RDS și alte servicii, la Google plătești pentru aceeași cantitate de spațiu circa 3,5 lei pe lună. La Apple plătești aprox. 4,2 lei, iar la Microsoft tot cam atât (vinde pachet de 100 GB pe lună cu 1,99 dolari).