Vestea zilei de la Banca Transilvania: poți face asta cu banii tăi fără niciun comision

Vestea zilei de la Banca Transilvania: poți face asta cu banii tăi fără niciun comision

În aceste vremuri nefavorabile, cu siguranță am devenit cu toții mai axați pe domeniul digital. Ca un plus față de faptul că este mult mai simplu să faci orice pe internet, acum este și mult mai rapid și, desigur, mult mai sigur.

Siguranța online este importantă, iar faptul că putem naviga și putem face cumpărături doar cu un click fără a ne supune riscurilor, vine ca încurajare să folosim din ce în ce mai mult internetul pentru tot felul de lucruri, inclusiv pentru servicii bancare sau tranzacții online.

Când vine vorba de internet banking, BT nu rămâne în urma tendințelor.

Banca Transilvania se axează din ce în ce mai mult pe dezvoltarea serviciilor sale de online banking și putem să vedem asta foarte clar dacă ne uităm la aplicația Neo de la BT.

Cu ajutorul Neo, BT s-a asigurat că nu mai e nevoie să te prezinți fizic la sediul unei bănci pentru a deschide un cont, pentru a comanda un card sau pentru a face o plată.

Totul e simplu și 100% online, iar acum este și mai rapid, întrucât BT a introdus câteva shortcut-uri în aplicația sa Neo.

Neo Widget

Ne-am obișnuit deja să folosim widget-urile pentru a urmări rapid email-urile sau vremea. Însă probabil nu ne-am gândit să urmărim în acest mod și banii din cont sau plățile favorite – s-a gândit BT să aducă asta pentru tine.

Îți poți personaliza Neo și poți adaugă tranzacțiile tale preferate, soldul sau procentul rămas din veniturile tale în Widgetul Neo.

Exportul plăților

Dacă ai făcut o plată și trebuie să trimiți cuiva dovada, Neo te ajută să faci asta după ce ai făcut tranzacția. Este simplu – trebuie doar să alegi opțiunea Email și să adaugi adresa. În cazul în care nu știi adresa de email, ai și opțiunea de a salva tranzacția într-un format PDF și să trimiți documentul pe WhatsApp sau chiar Messenger.

Share IBAN

Ca să poți trimite mai rapid datele contului tău atunci când vrei să primești bani în cont, Neo te ajută cu opțiunea de distribuire a IBAN-ului.

Astfel, poți trimite IBAN-ul tău prin SMS, Whatsapp, Facebook sau Email cu o simplă atingere de ecran.

Face ID & Touch ID

Verificarea identității, intrarea în aplicație și chiar semnăturile pot fi realizate prin Face Id sau Touch ID. Asta înseamnă că îți poți semna tranzacțiile sau intra în cont doar dintr-o privire. Face Signature îți aduce un nivel de siguranță crescut și confortul că intri în cont mai ușor.

Plăți favorite

De multe ori e un pas neplăcut să introduci toate datele unui cont și să le verifici. Dacă faci mai multe tranzacții sau dacă le faci destul de des, acest pas este destul de obositor, așa că BT s-a gândit să fluidizeze și acest proces.

De aceea, poți salva datele introduse ca plată favorită, pentru ca mai apoi să le găsești rapid când ai nevoie de ele. Poți face acest lucru destul de simplu. După ce ai terminat de făcut o plată, vei putea apăsa pe “salvează plată”. În plus, o poți adăuga și în Widget, ca să mai salvezi ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: