Surpriza momentului vine de la Banca Transilvania: clienții pot face așa ceva de acum înainte

Surpriza momentului vine de la Banca Transilvania: clienții pot face așa ceva de acum înainte

Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România după active, lansează aplicaţia NEO Control, prin care clienţii pot accesa conturile personale deschise atât la bănci, cât şi la fintech-uri, a transmis banca.

NEO este noua platformă de Mobile Banking şi Internet Banking a Băncii Transilvania, în cadrul căreia lansează constant facilităţi.

Prin NEO Control, clienții Băncii Transilvania pot consulta detalii despre conturile personale deschise la fintech-uri, cât și la alte bănci cu activitate în România, precum ING, BCR, Unicredit și chiar Revolut.

Lista băncilor care vor putea fi accesate cu ajutorul serviciului NEO Control de la Banca Transilvania va fi actualizată constant, în încercarea de a transforma serviciul într-unul cât mai cuprinzător, pentru a îndeplini nevoile a cât mai multor utilizatori.

“Oamenii au nevoie de servicii rapide, personalizate, accesibile, mai puţin formale şi mai ieftine, iar facilitatea NEO Control este unul dintre acestea. Open Banking a deschis calea spre un nou mod de a face banking, bazat pe interconectare şi acest lucru ni se potriveşte foarte bine. Colaborăm cu fintech-uri şi combinăm agilitatea lor cu know-how-ul şi baza mare de clienţi BT“, a transmis Mariana Chindriş, director executiv – chief technology officer la Banca Transilvania.

Premieră în România: servicii de multi-banking

Banca Transilvania marchează astfel o premieră în România, oferind un serviciu de multi-banking, bazat pe interconectare prin utilizarea platformei de Open Banking BT.

Facilitatea NEO Control a fost dezvoltată de Banca Transilvania împreuna cu FINQware, fintech românesc care oferă soluția de agregare a datelor.

Lansarea vine după ce lunile trecute Banca Transilvania a anunțat alte două facilități – NEOcont pentru persoane fizice și NEOcont pentru antreprenori – prin care cei care doresc să lucreze cu Banca Transilvania pot deschide cont 100% online, fără niciun drum la bancă.

Pentru a beneficia de serviciul de multibanking, trebuie să accesezi site-ul neobt.ro la secțiunea Vreau NEO.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: