22 apr. 2020 | 07:00

Vela, în dialog cu poporul român: cum va răspunde ministrul de Interne la întrebări pe Facebook

ACTUALITATE
Vela, în dialog cu poporul român: cum va răspunde ministrul de Interne la întrebări pe Facebook

Pe parcursul săptămânii trecute, Marcel Vela fost aspru criticat datorită modului în care a gestionat relația cu BOR și a ignorat voința poporului. Acum, a decis să facă un anunț interesant.

Pe durata stării de urgență, Marcel Vela este unul dintre cei mai puternici oameni în stat, pe lângă președinte. Ministrul de Interne are dreptul să guverneze printre decrete cu aplicabilitatea imediată care nu pot fi contestate cu ușurință. Din păcate, în ultimele săptămâni, am văzut o serie de decizii cât se poate de serioase, asupra cărora s-a revenit în 24 de ore după ce au fost anunțate.

Pentru că mulți români nici nu au știut ce este adevărat sau nu, iar unii dintre ei au devenit foarte agresivi pe pagina de Facebook a ministrului, marți seara, Vela a făcut un anunț surprinzător. Într-un format destul de suspect, el a anunțat că va răspunde la întrebări postate pe pagina sa personală de pe cea mai mare rețea de socializare. Zic suspect pentru că cele șapte întrebări care se vor bucura de un răspuns vor fi stabilitate arbitrar de către ministru.

„Întotdeauna am încurajat şi voi încuraja dialogul deschis şi liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar şi opiniile exprimate coerent indiferent dacă sunt pozitive sau negative. Critica a fost mereu un element care a dus către evoluţie şi tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavoastră. Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media”, a scris Vela, marţi, pe Facebook.

Pentru a centraliza întrebările într-un singur loc, miercuri dimineață va face o postare în acest sens. Fără să surprindă pe nimeni, oficialul a insistat pe faptul că vor fi ignorate întrebările cu un limbaj neadecvat și cele care conțin injurii. În același context, a insistat pe faptul că vor fi ignorați cei care nu dețin un cont real de Facebook, orice ar însemna asta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele