Toți românii care au cont bancar, vizați de anunț: cea mai mare bancă dezvăluie ce se întâmplă din 2 iunie

Toți românii care au cont bancar, vizați de anunț: cea mai mare bancă dezvăluie ce se întâmplă din 2 iunie

Cea mai mare bancă din România a făcut un anunț deosebit pe 2 iunie. Privește toți clienții tuturor băncilor de la noi. Și vestea mai bună e că totul ține 10 zile, ca să ai timp să te gândești ce vrei.

În urmă cu o săptămână anunțam că Banca Transilvania pregătește ceva important. La acel moment, banca n-a dat prea multe detalii, doar a spus că totul va fi dezvăluit pe 2 iunie. Ceea ce s-a și întâmplat. Ce are BT acum e, conform băncii, cea mai mare campanie de shopping bancar online de până acum.

Ține din 2 iunie până pe 12 iunie, iar stocurile sunt nelimitate. Că vorbim de credite, carduri și nu numai. Dar Banca Transilvania are parteneriate cu diverse magazine ca să vină și cu vouchere la acele magazine.

Cele mai mari beneficii sunt la cele mai căutate produse și servicii ale grupului, cum ar fi creditul imobiliar sau ipotecar, creditul de nevoi personale, cardul de cumpărături STAR, leasing auto și nu numai.

Ce promite Banca Transilvania acum pentru toți românii interesați de un cont sau card bancare noi

La creditul de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viață și șomaj, în lei, dobânda fixă e de 7,99% (față de 10,5% sau 9,5%). Are un comision de analiză zero și 15% discount la cumpărături pe vivre.ro de cel puțin 300 de lei.

La creditul imobiliar/ipotecar în lei pentru achiziție sau refinanțare împrumut de la altă banca e dobânda variabilă IRCC + 2,55%, în prezent 4,99% (față de marja standard a băncii, de 2,95%, respectiv 3,25% pentru cine nu primește venitul în cont BT). E și comision zero pentru analiză și evaluare, dar și 15% discount la cumpărături pe vivre.ro de cel puțin 300 de lei.

Apoi, există un pachet de produse pentru cardul de cumpărături STAR Forte și creditul Practic BT cu asigurare de viață și șomaj, cu dobânda fixă în lei: dobânda fixă este de 7,49% (față de 10,5%) și comision de analiză zero. Oferta este valabilă inclusiv în cazul în care clienții au deja un card de cumpărături STAR Forte sau un credit Practic BT și vor să acceseze acum pachetul.

Pentru leasing auto, BT are pentru persoane fizice, în lei, pentru autoturisme noi de la dealeri autorizați din România 4,99% dobânda (față de 7,9%). Totodată, credit în contul curent overdraft cu dobândă de 10% (față de 17%).

Toate detaliile și toate pachetele sunt pe site-ul BT aici.