Banca Transilvania, anunț deosebit pentru români: acestea sunt surprizele momentului

Banca Transilvania, anunț deosebit pentru români: acestea sunt surprizele momentului

Banca Transilvania a anunțat că le pregătește tuturor românilor, clienți ai săi sau nu, o serie de surprize. Din informațiile de până acum ne putem aștepta la câteva beneficii semnificative.

Banca Transilvania a transmis că pregătește, pentru 2 iunie, o serie de surprize. Campania de acum, care sună ca una de Black Friday, e concentrată în jurul ideii #goodvibesonly. „Pregătim oferte din alea bune și am zis să dăm un share tuturor. Condiție de participare: #goodvibesonly”, se arată în mesajul de pe pagina web dedicată. Practic, surprizele pregătite de BT i-ar putea aduce noi clienți, dar și beneficii pentru clienții actuali.

La ce te poți aștepta de la Banca Transilvania

Chiar dacă Banca Transilvania n-a oferit deocamdată prea multe detalii, poți intui direcția acestei campanii. De exemplu, în aprilie, a spus că noua versiune a BT Pay le permite utilizatorilor să folosească telefonul pentru a retrage bani de la toate bancomatele Banca Transilvania.

Trebuie doar să intri la „Retrage cash” din ecranul principal al aplicaţiei. Alegi suma dorită, după care e generat un cod, primit prin SMS. La bancomat alegi „Cash fără card”, introduci codul și suma menţionată în aplicaţie. Și, gata, retragi bani fără card.

Apoi, a anunțat că poți primi cardul acasă. Și deja a livrat o groază: circa 70.000 de carduri comandate și livrate. Dar ce faci dacă nu ți-a ajuns cardul?

Pe site-ul băncii poți găsi și-o analiză a mediului de banking. Printre acestea sunt menționate și noutățile pregătite de BT pentru clienți. Banca Transilvania vrea să înlocuiască soluțiile clasice de SMS OTP (one time password) sau parola utilizate la autorizarea tranzacțiilor online. În locul lor vor fi folosite soluții biometrice, disponibile direct în BT Pay.

Nu-i un secret că mizează pe cardul virtual în BT Pay. Cardul digital, lansat în perioada pandemiei, a prins deja tracţiune. E echivalentul cardului fizic şi un pas natural în aplicatia BT Pay. Acum, banca susține că va veni complementar cu aceste carduri virtuale (generate instant), cu ciclu de viaţă mai scurt şi utilizate în principal pentru nevoi specifice, de exemplu înrolarea pe un site, unde clientul nu găseşte confort în a înrola cardul principal.

Pe 2 iunie, e foarte probabil ca Banca Transilvania să ofere soluții digitale mai diversificate pentru clienți, dar și oferte noi pentru posibilii clienți care ar vrea să-și schimbe banca actuală. În orice caz, se anunță un moment în care ai putea obține oferte potrivite pentru perioada asta și nu numai.

Citește și: