Toți românii care au cont bancar trebuie să știe: meseriile care îți asigură cel mai bun credit

Toți românii care au cont bancar trebuie să știe: meseriile care îți asigură cel mai bun credit

Cu siguranță te gândeai că sunt unii oameni care accesează mai ușor credite. Ei bine, da, se întâmplă și în România.

Dacă ai încercat cel puțin o dată să iei credit, știi deja prin ce trebuie să treci ca să reușești așa ceva. Din păcate, sunt meserii mai bine văzute și altele foarte prost văzute. Veștile bune sunt dacă te încadrezi într-una dintre cele de mai jos.

În 2020, e clar că băncile s-au adaptat atât de bine la cererea din piață pentru produse financiare, încât au creat produse pliate meseriilor din România. Mai ales într-o situație de nesiguranță cum e anul acesta.

Dar e bine să știi că nu este vorba doar despre credite, ci de aproape toată gama de produse. Carduri de debit, carduri de credit, depozite, credite, conturi de economii și multe altele. Toate acestea au dobânzi preferențiale și condiții speciale pentru a le face cât mai atrăgătoare.

Meseriile care îți asigură servicii mai bune, condiții mai bune

Libra Bank explică, într-un articol publicat de Ziare.com, că dacă ești medic, arhitect, notar, mediator, contabil, farmacist sau executor judecătoresc vei avea parte de cele mai bune oferte din partea anumitor bănci.

De exemplu, un medic poate beneficia, dacă își deschide contul online, de o bonificație preferențială la depozitele în lei. De asemenea, ar putea avea și serviciile de internet banking gratuite.

Dacă clientul dorește un credit, nu merge el la banca, ci vine banca la el. Dacă alege un depozit pe o perioada prelungită, pe 36 de luni să spunem, atunci dobânda pentru economiile la termen ajunge la 3% pe an. În rest, pentru un depozit pe un an, dobânda la scadență este de 2,75%.

Deschiderea unui cont pentru toate aceste servicii nu durează mai mult de cinci minute, susține banca. În orice caz, și alte instituții bancare au tras tare pe digitalizare în 2020, așa că e posibil să profiți de ceva similar și la altele. E suficient să te interesezi să vezi cum stai.

Etichete: