Toți clienții Digi | RCS-RDS trebuie să afle urgent: se întâmplă la finalul stării de urgență

Toți clienții Digi | RCS-RDS trebuie să afle urgent: se întâmplă la finalul stării de urgență

Digi | RCS-RDS are o veste mare pentru toți clienții săi în această perioadă. În ciuda situației dificile în care suntem ca societate, operatorul a venit cu o veste mare pentru abonați.

În cazul în care te regăsești cu veniturile afectate de criză, ar trebui să profiți de oferta de la Digi | RCS-RDS. Totodată, poți profita de acest moment ca să prinzi un abonament mai bun față de cel pe care îl ai în prezent.

Digi | RCS-RDS a anunțat în ultima săptămână a stării de urgență campania cu reduceri Digi Days. Operatorul propune 50% reducere la toate serviciile timp de șase luni. Și când zic că toate serviciile, sunt chiar toate. Dar mai ales cele de internet și pentru TV.

Cum profiți de oferta Digi | RCS-RDS și rămâi cu banii în buzunar

Operatorul a promis simplu: 50% x 6 luni la orice serviciu, extraopțiune sau upgrade vrei. Ca să îți dai seama ce înseamnă asta, ai internet Fiberlink 1000 (cel mai rapid la acest moment) cu doar 20 de lei pe lună timp de șase luni. E suficient să faci upgrade de la un abonament mai vechi sau să treci direct la acest serviciu. Conexiunea e prin fibră optică și ai viteze excelente.

N-ar trebui să ignori însă nici oferta excelentă care îți completează pachetul de cablu. Digi | RCS-RDS are pachetul Maxpak la 7,5 lei pe lună sau Film Now la 1,5 lei. Cu așa bani, vezi o mulțime de filme și seriale foarte bune. Ai, totodată, ofertă la Digi 4K: dai doar 2,5 lei pe lună. Ca să nu mai zic că abonamentul Adult e la 0,5 lei. Da, ai citit bine. Dai 50 de bani și tot conținutul acela.

În fine, o veste excelentă de la Digi | RCS-RDS e la abonamentul mobil. Dacă profiți de campania Digi Days, dai pe abonamentul Optim Nelimitat doar 2,5 euro pe lună și ai un pachet consistent de internet 4G. Ai oferta pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: