Digi | RCS-RDS își lasă clienții muți de uimire: mesajul care apare pe site-ul operatorului

Digi | RCS-RDS își lasă clienții muți de uimire: mesajul care apare pe site-ul operatorului

Digi | RCS-RDS s-a remarcat cu prețuri mici la aproape toate serviciile. Ce poate fi mai bun de-atât? Poate campania de acum.

În urmă cu o săptămână, Digi | RCS-RDS a anunțat că pregătește ceva foarte important pentru clienți. A făcut anunțul, până la urmă, și e după cum se aștepta toată lumea. Sunt vizați toți clienții și e vorba de reduceri imense.

Digi | RCS-RDS a pornit campania Digi Days prin care aduce 50% reducere la orice serviciu, pentru orice client, timp de șase luni.

Ce înseamnă că ai 50% reducere la serviciile Digi | RCS-RDS?

„Doar pentru clienții existenți: 50% x 6 luni la orice serviciu, extraopțiune sau upgrade vrei! Fără asteriscuri, doar ce vrei la preț mai mic”, a transmis compania prin pagina de Facebook oficială.

Dar nu e vorba doar de servicii noi. Cum e vorba de clienți existenți, acum e cazul să treci la servicii mai bune.

De exemplu, poți trece de la cel mai lent internet la Fiberlink 500. Costă 17,5 lei pe lună, timp de 6 luni, dar câștigul de viteză e imens. Totuși, mai degrabă te-ai orienta către Fiberlink 1000 de la Digi | RCS-RDS. Vorbim de cea mai mare viteză: gigabit, iar acum are și un preț excelent. Trebuie doar să ții cont că ai nevoie de un router pe măsură. Sau poți lua unul de la operator.

Cu 50% reducere poți contracta și un abonament de cablu, dacă n-ai deja. Pachetul digital costă doar 15 lei, în timp ce televiziunea prin satelit a ajuns să coste 14 lei pe lună.

Cea mai mare surpriză de la Digi | RCS-RDS e însă la pachetele mobile. Acum, poți profita de campania cu reduceri și să iei abonament la doar 2,5 euro pe lună. Ai internet nelimitat în rețeaua 4G și o mulțime de alte beneficii.

Campania de acum a operatorului ține până pe 16 mai. Ai toate detaliile în pagina dedicată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: