Toți cei cu mașini pe benzină și motorină trebuie să vadă asta. „Revoluția” care are loc la această benzinărie

Toți cei cu mașini pe benzină și motorină trebuie să vadă asta. Revoluția care are loc la această benzinărie

Vestea dimineții vine de la Petrom – toți șoferii care alimentează benzină sau motorină ar trebui să știe de noua opțiune pe care o au la dispoziție.

Pandemia a forțat mulți comercianți să vină cu soluții pentru a evita aglomerație și pentru a se asigura că clienții lor sunt în siguranță. E valabil, de acum, și la Petrom. Lanțul de benzinării anunță că introduce plata rapidă în benzinării, direct la pompă, astfel încât să nu mai stai la coadă.

Odată cu această opțiune, așadar, nu mai ești nevoit să intri la casele de marcat din interior.

Petrom, anunț pentru toți cei cu mașini pe benzină și motorină

Petrom a venit cu detalii despre sistemul de plată rapidă a carburanților, direct la pompa de alimentar. Deocamdată, e posibil acest lucru doar la o stație din Drumul Taberei, dar sistemul va fi extins treptat. Iar sistemul e simplu.

După ce conducătorul auto alimentează, el poate plăti carburantul la un terminal amplasat imediat lângă pompă, cu orice card, și nu mai este nevoie să meargă la casa din interiorul stației. Oficialii companiei spun că acest sistem va fi extins. Astfel, în perioada următoare aceste terminale de plată rapidă la pompă vor fi amplasate în cinci benzinării Petrom (trei în București, una în Blejoi, județul Prahova, și una în Buzău), iar anul viitor și în cinci stații OMV, trei în București, una în Constanța și una în Cluj.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producţie anuală de ţiţei şi gaze la nivel de grup de 55,4 milioane bep în 2019. Pe piaţa distribuţiei de produse petroliere cu amănuntul, OMV Petrom este prezentă în România şi Bulgaria, Serbia și Republica Moldova prin intermediul a 802 benzinării, la sfârşitul lunii iunie 2020, sub două branduri, OMV şi Petrom.

Este, de asemenea, și operatorul care a venit cu reduceri speciale în weekend la benzină și motorină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: