Top 10 telefoane 2020: lista celor mai rapide smartphone-uri, fără Galaxy Note sau Galaxy S

Top 10 telefoane 2020: lista celor mai rapide smartphone-uri, fără Galaxy Note sau Galaxy S

În cazul în care te gândești la achiziția celui mai rapid smartphone al momentului, cel mai nou top 10 telefoane realizat de AnTuTu te ajută să iei o decizie.

Samsung, Huawei și Apple continuă să facă legea la nivel global când vine vorba de cele mai vândute telefoane din lume. Asta nu înseamnă însă că au în portofoliu terminale rapide sau foarte rapide. Nici măcar noile Galaxy Note 20 nu au ce căuta în topul de mai jos.

Creatorii benchmark-ului AnTuTu au publicat cea mai recentă ediție a topului lunar, pornind de la terminalele care au fost testate în ultima perioadă și rezultatele obținute de acestea.

Cea mai mare notă obținută vreodată de un telefon în AnTuTu este 646730. Cu această valoare, Xiaomi Mi 10 Ultra este cel mai rapid gadget al momentului și ocupantul primei poziții în clasament. Ca un detaliu important, Mi 10 Ultra are și cea mai bună configurație de camere conform clasamentului DxOMark. Astfel, dacă ți-l cumperi, omori doi iepuri dintr-o lovitură.

Xiaomi Mi 10 Ultra are un Snapdragon 865 cu 16GB LPDDR5 și 512GB de memorie UFS 3.1. La momentul de față, niciun alt terminal cu 16GB RAM nu face parte din top 10 telefoane. În schimb, SoC-ul Snapdragon 865 de la Qualcomm face legea și este prezent în toate smartphone-urile rapide ale momentului.

În același top, iQOO 5, un gadget foarte popular în China, ocupă poziția a doua. ASUS ROG Phone 3, unul dintre cele mai bune telefoane destinate plăcutei activități de gaming, este pe locul al treilea, cu mențiunea că folosește un Snapdragon 865+ și un sistem de răcire cât se poate de eficient.

Pe locul patru ”cade” Black Shark 3S cu 620.311 puncte, un alt telefon de gaming. Vivo X50 Pro+ este pe cinci, în timp ce Oppo Find X2 Pro ocupă poziția a șasea. X2 Pro a fost pe primul loc în urmă cu doar o lună, dar se pare că industria avansează repede, independent de pandemie.

top 10 telefoane performanta

Citește și: