Surpriză la Mioveni: Dacia pregătește un nou Duster. Iată ce ai în plus față de versiunea actuală

Surpriză la Mioveni: Dacia pregătește un nou Duster. Iată ce ai în plus față de versiunea actuală

Dacia pregătește un nou model de Duster pentru anul viitor. E, de fapt, o variantă îmbunătățită a ceea ce poți cumpăra acum.

Dacia vine cu o surpriză mai devreme decât te așteptai poate. E vorba de un un facelift la actuala generație de Duster, unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri la nivel european. Constructorul autohton pregătește pentru 2021 un design îmbunătățit, dar și câteva noi funcții tehnice.

Una dintre ele e cutia automată.

Ce promite Dacia Duster varianta 2021

Dacă aștepți un nou model de Duster, care să fie altceva în proporție de 100%, atunci va mai dura ceva. Până atunci, ai parte de un facelift la actuala generație. Duster 3 nu va apărea mai devreme de 2024, cel mai probabil. Dar, până atunci, poți cumpăra o variantă facelift, care te poate atrage.

E vorba de un model îmbunătățit care ar putea apărea în prima parte a anului 2021, un model ce va avea din nou o cutie de viteze automată de tip EDC, scrie profit.ro.

Informația e confirmată într-un document trimis dealerilor:

”Profitați de face-liftul Duster și de asemenea de întoarcerea unei cutii EDC, argument cheie pentru clienții din segmentul C”, se arată acolo.

Spaniolii de la Motor.es spuneau recent că Dacia Duster facelift va veni cu faruri în formă specială, care vor prelua modelul Y de pe noile Sandero și Stepway. E acea semnătură specială de lumină LED integrată în secțiunea superioară, în formă de săgeată, în timp ce grila va oferi, de asemenea, un design mai sportiv și elegant.

Totodată, bara de protecție va primi o carcasă nouă pentru farurile de ceață. La interior, Duster va oferi un ecren tactil mai mare pentru sistemul de infotainment, cu noi opțiuni de conectivitate și un tablou de bord reproiectat. Mulți specialiști remarcă faptul că modelele Dacia au început să arate mai elegant. Iar prețul nu a crescut foarte mult, semn că producătorul autohton nu se abate de la strategia care-i asigură succesul: adică mașini bune la prețuri mai mult decât decente.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: