Surpriză de proporții de la Digi | RCS-RDS pentru toți clienții. Costă doar 35 de lei

Surpriză de proporții de la Digi | RCS-RDS pentru toți clienții. Costă doar 35 de lei

Diig | RCS-RDS are o ofertă imbatabilă în perioada asta. E vorba de internetul mobil, acolo unde a avut succes în ultimii ani, mai ales prin portare.

Operatorul are o ofertă specială când vine vorba de internet mobil. Dincolo de prețuri, care încă sunt mici, poți lua în calcul să iei un abonament 5G.

Digi | RCS-RDS promite 80 GB pe lună, când alegi să folosești rețeaua 5G. Iar dacă ești în București, sau în alte câteva orașe mari din țară, merită din plin. Altfel, dacă stai doar pe 4G, ai 50 GB pe lună. Și aici vorbim de-o viteză decentă de descărcare, de până la 100 Mbps, dar și până la 15 Mbps pe 3G.

Abonamentul Optim Nelimitat de la Digi | RCS-RDS costă doar cinci euro pe lună. Dar oferta deosebită e la extraopțiune. Ai Date Extra cu 30 GB în 4G, din care 10 GB în 3G, și asta la doar 2,38 euro pe lună. În lei, asta înseamnă aproximativ 35 de lei. Și ai mai mult internet decât îți oferă concurența la un preț similar. Oferta e disponibilă pe site aici.

Surpriză de la Digi | RCS-RDS și când vine vorba de telefoane 5G

Pe lângă Huawei și Samsung, Digi | RCS-RDS a mai listat un telefon surpriză: Xiaomi Mi10 5G cu ecran de 6,67 inci Super AMOLED și Android 10.

Acest telefon are și un modul foto-video foarte bun: cameră wide de 108 MP, cameră ultrawide de 13 MP și 2 MP pentru macro. Mai există un senzor de 2 MP pentru măsurarea adâncimii de câmp. Iar camera de 108 MP e aceeași ca cea de pe Samsung S20 Ultra. Telefonul costă 1.500 de lei avans și 183 lei pe lună, ca rată. Ai detalii aici.

În ceea ce privește 5G în România, ANCOM a anunțat pe 3 martie 2020 că a adoptat planul de acțiuni pentru 2020, dar licitația e amânată. „În cursul acestui an, ANCOM îşi propune să definitiveze documentația de licitaţie până la sfârşitul trimestrului III și să organizeze procedura de selecție pentru acordarea drepturilor de utilizare a spectrului radio disponibil în benzile de frecvențe de 700 MHz, 800 MHz, 1500 MHz, 2600 MHz, 3400-3600 MHz pentru furnizarea de rețele publice și servicii de comunicații electronice de bandă largă în ultimul trimestru al anului”, a transmis ANCOM.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: