Super veste de la Digi | RCS-RDS: costă doar 3 lei și e pentru toată lumea

Super veste de la Digi | RCS-RDS: costă doar 3 lei și e pentru toată lumea

Digi | RCS-RDS are o nouă ofertă foarte bună. E în special pentru iubitorii de filme, dar desigur nu există nicio restricție. Începe chiar cu o lună gratuită.

Grupul Digi | RCS-RDS anunță oferta de acum sub numele: „Două dintr-o activare: Digi Online & Film Now”. E vorba de-a profita de un pachet care îți aduce o lună gratuită de Digi Online, dacă activezi Film Now.

Oferta e valabilă până pe 28 iulie. E bine să știi că această promoție se aplică abonaților serviciului Digi TV cablu digital și satelit. Poți controla dacă mergi mai departe cu opțiunea, după data limită, din contul tău.

De ce ai alege oferta de acum de la Digi | RCS-RDS

Ideea de-a folosi această aplicație e că poți avea acces la canale TV favorite oriunde ai fi. Astfel, cu aplicația dedicată pentru Android sau iPhone, sau prin site-ul digionline.ro, vezi peste 75 de canale TV oriunde ai fi în România, inclusiv Digi Sport, Eurosport, Digi24 sau HBO.

Dacă activezi gratuit Digi Online până pe 28 iulie, ai și un bonus: primești Film Now gratuit o lună în abonamentul tău TV. Dacă vrei să-l păstrezi mai apoi, te costă doar 3 lei/lună.

Poți chiar să dai semnalul din telefon direct pe televizor, prin Chromecast, de exemplu. Iar ca să activezi acest serviciu, intri în contul tău RCS-RDS, accesezi secțiunea Serviciile mele și alegi serviciul. Setezi un nume, o parolă și vei primi un mail. Accesezi link-ul din mail și gata ești pregătit de vizionare.

O veste secundară e că, uneori, poți prinde în aplicație și diverse filme sau seriale speciale. De exemplu, în martie, compania a difuzat producția Numele Trandafirului. Serialul a fost accesibil astfel în premieră digital națională, înainte de-a intra în televiziunea clasică. AMC l-a distribuit în premieră națională la TV la o lună distanță. Oferta de acum cu o lună gratuită e disponibilă aici.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: