Se întâmplă la Kaufland: s-a aflat acum pe ce va cheltui 150.000 de euro și România e pe listă

Se întâmplă la Kaufland: s-a aflat acum pe ce va cheltui 150.000 de euro și România e pe listă

Kaufland a fost în centrul atenției nu doar prin oferta de produse pe care o pune la dispoziție. Mai nou, șoferii manifestă un interes aparte pentru lanțul de magazine. Ultima veste va contribui la asta.

Local, Kaufland a fost unul dintre primele lanțuri de magazine care a oferit beneficii pentru românii care au mașini electrice. Iar posibilitate de a-ți încărca mașina cât stai la cumpărături e excelentă. Dar recent a fost comunicată o modificare.

De la 1 octombrie, reîncărcarea electrică va fi gratuită doar pentru clienții Kaufland care fac cumpărături de cel puțin 500 de lei pe lună din magazinele rețelei. Însă lanțul de magazine vine cu o veste care te va face să nu îți pară atât de rău.

Kaufland investește 150.000 de euro

Kaufland România a anunțat extinderea proiectului de stații de încărcare pentru mașini printr-o investiție proprie de peste 150.000 de euro în noi puncte de alimentare. Vor fi inaugurate în premieră pe ruta București – Chișinău.

Vorbim aici de un traseu de circa 500 kilometri. Acoperă orașele București, Buzău, Focșani, Bacău, Iași (în parteneriat cu Renovatio) și Chișinău.

Stațiile sunt tip Fast Charge și vor oferi încărcare rapidă prin 3 tipuri de prize: CCS și ChaDeMo (DC până la 50 KW), cât și încărcare normală cu priză Type 2 (AC până la 22 KW).

Totodată, stațiile de încărcare vor fi compatibile cu tipurile actuale de automobile 100% electrice, precum și cu cele plug-in hybrid, notează Wall-Street.ro. Acestea sunt operate exclusiv de Kaufland. Implicit, se va aplica și regula de mai sus, cu necesitatea de-a cumpăra de-o anumită sumă ca să încarci gratuit.

Traseul de care ziceam mai sus cuprinde șase stații de încărcare în parcările magazinelor Kaufland din Bucureşti (Bulevardul Theodor Pallady, nr. 51) Buzău (str. Frăsinet, nr. 15), Focșani (Bulevardul Brăilei 102), Bacău (str. Narciselor, nr. 17), Iași (str. Teodor Râșcanu, nr. 6A) și Chișinău. În ritmul acesta, când vine Dacia Spring, vei avea unde s-o încarci – chiar și în timpul călătoriei în afara Bucureștiului.

Citește și:
Etichete: