Se întâmplă la Kaufland cu prețurile: toți românii trebuie să afle chiar acum

Se întâmplă la Kaufland cu prețurile: toți românii trebuie să afle chiar acum

Kaufland a făcut în această dimineață un anunț foarte important pentru toți clienții săi din România. Kaufland a anunțat startul Black Friday 2020 în toate magazinele sale din țară.

Acest eveniment se numește Black Week, conform anunțului de pe pagina de Facebook, adică o săptâmână întreagă de reduceri. Astfel, Kaufland nu organizează o singură zi cu reduceri mari și interesante pentru clienții din toată țara, ci o săptămână, ca de altfel, multe alte companii.

Kaufland spune ca va șapte zile de oferte la o gamă foarte variată de produse pe care le vinde în momentul de față. Printre aceste oferte, se menționează televizoarele, boxele portabile, tabletele, căștile pentru gaming și multe altele. Pe lângă acestea, vor fi la reducere și gențile de voiaj, electrocasnice mici etc.

Totuși, Kaufland a dat startul Black Friday 2020 puțin mai târziu decât cei de la Carrefour, de exemplu, dar înaintea celor de la LIDL România, care nu s-au prea grăbit deocamdată să anunțe acest eveniment.

Asta înseamnă totuși că vei avea mai multe opțiuni în ceea ce privește alegerea produselor pe care vrei să le cumperi, Kaufland având unele dintre cele mai bune oferte de pe piață pentru foarte multe produse bune.

Kaufland va avea și un catalog special de oferte pentru clienții care sunt dornici să-și facă cumpărăturile din magazinele sale, astfel că trebuie doar să fii atent la ofertele care sunt disponibile.

Retailerul va publica mai multe mesaje în cursul acestor zile, pentru a ne anunța mai multe dintre ofertele disponibile, așa că trebuie să urmărești ceea ce transmite pentru Black Friday 2020.

Kaufland ar trebui să încheie campania de reduceri pentru Black Friday 2020 săptămâna viitoare, dar nu e exclus s-o extindă și dupa 13 noiembrie, când are loc evenimentul principal în mai toată România, în special la eMAG.